A zsidók valóban visszatarthatják már az utazókat is?
"De a párizsi reptér nem izraeli felségterület."
El kéne olvasni a hírt! "Tel Avivba tartó hét aktivistát az izraeli hatóságok kérésére tartották vissza" --> kulcsszó: kérésére. Vagyis zsidó barátaink szépen odatelefonáltak a francia (meg sem említem, hogy szövetséges ország) kollégáknak, hogy legyenek szívesek tenni valamit. Mi ebben a felháborító? A franciák akár meg is tagadhatták volna.
66-osnak a stílusával van bajom.
A linkkel kapcsolatban, elmondom.
Az, hogy ezek békebarát aktivisták, nem terroristák, nem szélsőjobb neonácik, hanem pacifisták, vagyis alapjában békés emberek. De azért, meg kiálltak egy népcsoport (jelen esetben palesztin mellett), és tüntetni akarnak az érdekeikért egy magát demokratikusnak nevező ország szépen visszatartja őket. De ok, saját határán belül, hát felháborító, de megteheti. De itt már más országok hatóságait mozgósítják, akik zokszó nélkül vissza is tartják az utasokat. Azért ez mégse normális eset. Mikor tartottak vissza Tibet-barát aktivistát? Na, és ez a gond, hogy Izrael fütyül egyet, ezek meg gondolkodás nélkül ugranak. Ezek nem közveszélyes emberek, bemehetnének Izraelbe. De mivel palesztinbarátok, ezért nem engedik nekik.
A zsidók múltkor azon háborogtak a klubrádión, hogy a tibetieket miért rendelték be a magyar hatóságok amikor itt volt a kis kínai:)
Próbáljatok meg emberként gondolkozni és akkor nem kell mindig magyarázkodni. Szerintem példamutatóan, nagylelkűen kellene kezelni a palesztin kérdést, mivel az emberjogi aktivisták olyanok, hogy ha egyet levesznek a gépről lesz helyette kettő.
Na azért Gyöngyöspata teljesen más volt, ott aztán főleg semmi keresnivalója nem volt annak a jenkinek. Tudtommal nem akartak onnan sem kitelepíteni sem kiirtani senkit.
Egyébként undorító ami a Szentföldön a folyik, meg az is, hogy a Közel-kelet "legdemokratikusabb" országa ilyen mélyre süllyed. Kíváncsi vagyok, hány segélyhajót kell még megtámadni, hogy változzon valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!