Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump Putyin kottájából játszik?

Trump Putyin kottájából játszik?

Figyelt kérdés
Hogy megtámadta Ukrajnát, hogy ők kezdték a háborút, illetve korábban is voltak teóriák arról, hogy orosz segítséggel jutott hatalomra az előző ciklusában.
tegnap 10:41
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
vagy inkább arról van szó, hogy a korábbi brancs mind Amerikában, mind az EU-ban iszonyatosan elbaltázta ezt az egész nagypolitika/Oroszország dolgot és most próbálják menteni a mundér becsületét azzal, hogy az egyetlen embert, aki rendelkezik elég hatalommal és eltökéltséggel ahhoz, rendbe rakja ezt a fekáliatengert, azt kikiáltják árulónak...
tegnap 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Ha valaki ennek az országnak 1989-ben azt monndja, hogy úgy fogjuk Oroszország érdekeit védeni, mintha a sajátunk lenne, szerintem egyből visszafordulnának, hogy ezért, minek rendszerváltást csinálni?

Egészen agyament, ami itt folyik.

És leginkább az, hogy úgy asszisztál ehhez a magyar politika, mintha a saját érdeke lenne Oroszország térnyerése.

tegnap 10:56
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem, az egész sajtó / nyugati közvélemény játszott Zelensky (ki tudja ki volt a háta mögött és mit ígértek amiért megérte nekik ez a háború) kottájából játszott.

Nem tudom, hogy itt is meglesz-e az a totális hátraarc ami covidnál volt de Trump esetében tuti megvolt.

Nyugaton eddig bárki aki felvetette azt, hogy ez a konfliktus nem csak az oroszok hibája az mocskos Putyin bérenc lett, most meg kezd terjedni az a narratíva is, hogy ez ki lett provokálva, lásd Tiszának is olyan katonai szakértőt sikerült igazolni aki szintén ezt mondja már évek óta. (nagy meglepetésemre amikor erre rákérdeztem kiderült, hogy az itteni Tiszás kommentelők fele is ebben egyet ért vele, nyilván azt nem tudom, hogy 2 éve mit gondoltak, de most ezt állítják)

tegnap 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Annyira biztos, hogy én nem vagyok Tiszás, mint amennyire az biztos, hogy Vlagyimir Putyin volt az, aki kiadta a parancsot Ukrajna lerohanására.
tegnap 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem
tegnap 11:13
 6/9 MDaniel98 ***** válasza:
35%
Zelenszkij beszólt Trumpnak aki most éppen emiatt duzzog.
tegnap 11:26
 7/9 anonim ***** válasza:
23%

"És leginkább az, hogy úgy asszisztál ehhez a magyar politika, mintha a saját érdeke lenne Oroszország térnyerése."

Na ilyen gondolkodás miatt tart itt Európa.

"Egészen agyament, ami itt folyik."

Valóban, de ha majd 50x gázár, meg villanyár lesz, mindennek az ára a csillagos égben, akkor meg: merazorbálop

Eszetek annyi, mint vajaskenyérben.

tegnap 12:12
 8/9 anonim ***** válasza:
7, kikérem magamnak a többesszámot! Nem vagyok többesszám!
tegnap 12:17
 9/9 anonim ***** válasza:
40%

Trump vagy tényleg ennyire hülye vagy Putyin talp nyalója

Több lehetőség nincs

tegnap 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!