A zsidók valóban visszatarthatják már az utazókat is?
Ráadásul nemzetközi vizeken megtámadtak legutóbb egy török hajót. Na akkor csalódtam az eu-ba.
Én voltam Betlehemben, úgy kell elképzelni, mintha körülzárnák Bp-et és se ki se be.
És? Nem is az izraeli katonák mentek intézkedni.
Más országoknak is, például az USAnak és Kanadának is van olyan listája, ami tartalmazza azoknak a nevét és egyéb adatait, akiket nem engedhetnek fel az országba tartó gépre, mert ez az egyik feltétele annak, hogy a gépek berepülhessenek az országba. Ezek a listák minden reptéren ott vannak, és ha például rajta vagy, és próbálnál felszállni egy Kanadába tartó gépre, akkor az se fog menni.
De tényleg, azért sápítozzunk, hogy jujj, ha ez Izraellel kapcsolatban van, az mindjárt egész más...
szánalom
66-os: Te állandóan idejössz a zsidókat védeni, akkor is, ha rosszat tesznek. Na, ez a szánalom. És mindenki tudja, hogy ez a palesztin szolidaritás miatt van (mármint miattuk mennek ki, ha nem tudnád értelmezni).
Most komolyan, minek kell minden ilyen kérdésbe bejönnie valami nagyokos, megmondom a magamét zsidónak. Minden más nép beismeri, ha hibázik. Csak ti próbáljátok magatokat tökéletesnek beállítani. De én is megmondom, a magyar emberek elrontottak valamit, pedig én magyar vagyok.
És ez a hír nem a kurucról van, hanem az origóról, ami azért eléggé elfogadott oldal. Ha kurucos cikk lenne, akkor meg azt írtad volna, kamu.
Egyszer az életben szállj már magadba, és valld be, ha hibáztok, vagy rosszat tesztek.
jön a szokásos módi: kiderül, hogy MÁR MEGINT égbekiáltó f@szsággal jöttetek, hiszen MÁR MEGINT olyan cuccon kezdtetek el agyatlan módon hápogni, ami egy teljesen normális dolog, és más országok is csinálják.
Mikor ez kiderült, akkor mi történik ilyenkor rendre, mi a reakció? Talán az, hogy beismerjük, hogy már megint hülyék voltunk, nem volt igazunk, baromsággal jöttünk? Áhh, az ki van zárva nálatok. Jön ilyenkor az agresszív letámadás, a terelés, a másról ugatás, a másik leszólása, hogy te mit véded itt a zsidókat, stb, stb.
Tények nagyon egyszerűen és tömören összefoglalva:
Ti elkezdtetek hápogni, hogy Izrael hogy tehet meg ilyet, és hogy ilyet is csak ő tehet, és milyen már ez.
MIre kiderült, hogy ez egy több ország esetében is tök bevett dolog, tehát röhejes az egész hápogós műbalhé.
Ezek után még komolyan te próbálsz jönni nekem azzal a hibák be nem ismreésével, kicsi csillag?
Tényleg ennyire szánalmas szinten vagy?
"s ez a hír nem a kurucról van, hanem az origóról, ami azért eléggé elfogadott oldal"
És ki a f@sz állította, hogy ez a kurucról lenne, vagy hogy nem hiteles? Ha, észkombájn??
Szokásos terelésim kísérlet, amikor kiderül, hogy már megint hülyeségen rugóztatok...
"
66-os: Ez a szokásos zsidó agresszivitás, és a gójok lenézése, amit művelsz."
és jön a szokásos gójozós kártya is, az ismételt megszokott terelési módszer, ha kiderül, hogy megint hülyeséggel jöttetek.
Kérdező, köszönöm hogy ezzel világos válaszolt adtál a kérdésemre: tehát tényleg ilyen primitíven szánalmas szinten vagy.
Kösz, ennyit akartam tudni.
További jó sápítozást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!