Kint tüntetgetnek és szétverik a Athént ahelyett, hogy dolgoznának. Azt hittem, hogy csak a magyar ilyen lusta nép, hogy szétveri a fővárosát a munka helyett.
Elmúltak már azok az idők, amikor a görög kultúra magasan virágzott.
2011. jún. 16. 09:01
2/17 anonim válasza:
Nagyon sok német, francia cég betelepült és vitték a munkaszokásokat is. Ezeknek a cégeknek egy része tönkrement, kivonult. Mediterrán országra nagyon nehéz egy ráeröltetni ezeket a dolgokat. Ott is bevonult a Lidli az üdülőhelyek mellé, vitték a kis sz@r árujukat és teljesen felborult a gazdaság. Nehéz megmondani egy német cégnek, hogy itt 11-15-is szieszta idő a szokás.
2011. jún. 16. 09:22
3/17 anonim válasza:
Buta népség amikor olympiát rendeztek senki nem tüntetett hogy ne csináljuk mert bőjtje lesz a nagy haccacárénak nincs arra pénz és bukás lesz.
2011. jún. 16. 09:23
4/17 anonim válasza:
Nagyon nehezen vesz vissza az ember az elért életszinvonalából. Az sem érdekli hogy amiböl remekül élt addig azt nem ö állitotta elö hanem más. Ö csak fogyasztotta. Görögök ezt csinálták. Most mindenki vesztes ott.
A görögök csak most izlelgetik mit is jelent az a szinonima, hogy mgszoritás = strukturális reform.
2011. jún. 16. 09:47
5/17 anonim válasza:
En azert sajnalom oket, mert ha azt vesszuk, kib+sztak veluk a sajat politikusaik. Mint ahogy velunk is. Ott is a korrupt politikusok akasztasaval kene kezdeni, akik csodbe vittek az orszagot, es nem a varos szetveresevel, mint ahogyan nalunk is.
2011. jún. 16. 09:52
6/17 anonim válasza:
Azért valahol megértem őket, már persze a normálisabbat. Ha azt mondanák, mondjuk 50.000 forinttal kevesebbet kap mindenki, bocsesz, elkrtuk, akkor szerintem minden Magyar is tüntetne ugyan-úgy. Ha mondjuk 500.000-ret keresel is, mi az, hogy más hibájából ennyire a lőcs másik végére kerülsz? Nem a nép tette tönkre az országot, ezt ne felejtsük el.
A Magyar pedig nem egy lusta nép. Gondolom a legutóbbira, a 2006-os tüntetésekre gondolsz, ahol az emberek nagyrésze EGYETEMISTA volt.(nem azt írtam, hogy csak) én itt dolgoztam, és fogok is.
2011. jún. 16. 09:53
7/17 Dymo válasza:
a magyar mióta lusta nép??
2011. jún. 16. 10:18
8/17 anonim válasza:
"Azt hittem, hogy csak a magyar ilyen lusta nép"
Mikor emigrálsz, magyarellenes idióta?
2011. jún. 16. 10:18
9/17 anonim válasza:
09:52
"En azert sajnalom oket, mert ha azt vesszuk, kib+sztak veluk a sajat politikusaik."
Kik választották meg azokat a politikusokat?
Persze, a "politikusok" hibásak mindenért, a napi 4-5 órát dolgozó, 16. havi bért kereső, évente 2 hónapot szabadságon és 1-2 hónapot betegállományban töltő görögök meg semmiért :))))
2011. jún. 16. 10:20
10/17 anonim válasza:
Egyik utolsó gárdaavatáson egy szöszi kérdezte a barátjától, hogy ezek is miért vonulgatnak, ahelyett, hogy elmennének dolgozni? De nem sokan hallották és a barátja kussolásra bírta, aztán meg is szaporázták a lépteiket...Nem te voltál az, te ostoba jószág?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!