Mi a véleményetek arról, hogy Franciaországban bevezették azt, hogy nem hordhatnak olyan ruhát az utcán, ami takarja az arcot?
"Itt is kerülhetsz dutyiba a véleményedért.
Pl kezdj masszív Holokauszt™ tagadásba!"
Ezen kívül viszont szólásszabadság van. Mást nem tudsz felhozni? Amúgy sok másik országban nyugodtan tagadhatod.
A holokauszttagadás 99%-ban antiszemita érdekköröket szolgál ki. Szinte semilyen éppkézláb bizonyítékot nem tudnak felhozni a "zsidók tervelték ki" kivételével. De mamár a kommunizmus áldozatait sem tagadhatod le (pl. "mert az elvtársak rendes emberek voltak, biztos nem öltek"), nem nevezheted elkerülhetetlennek.
JÁjáj, szerencsétlen muszlimákokat mindenhol elnyomják a gonozs zsigyók! Ha ölnek, erőszakolnak, városokat borítanak lángokba,( ha egyáltalán igazak a hírek, mert kitudja mire képes az az alattomos, pajeszos propaganda gépezet!),arról is csak a provokáló cion szkinhedbábuk tehetnek! Allah szolgái jósága, ártatlansága egyenként felér 200 abortált magzat lelkének tisztaságával! NEM BANTÁNAK ŐK SENKIT!!!!!! EGYETLEN BŰNÜK AZS, HOTY NEM SZERETIK A DÁVID ZSILLAGOT!!!!
MIÉRT UTÁJÁTOK SZEGÍNY MUSZLIMÁKOKAT TI ZSIDÓ AGYMOSOTTAK? ÉRCSÉTEK MÁR MEG, HOGY ALLAHU AKBAR!!!
"EGYETLEN BŰNÜK AZS, HOTY NEM SZERETIK A DÁVID ZSILLAGOT!!!!"
Még ez sem bűn... :D
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:13
Jajj 53% ne kezdd már el a ferdítéseket.
23:00
Ezst a zsinterneten óvazstad?
34%-os
Nekem tiszta a lelkiismeretem,csak a frász tör ki,ha velem szembe jön egy "szellem-szerkós elmebeteg"akinek a szeme látszik ki a "pléd" alól.Különösképpen nem igazán érdekelnek,csak olvastam hallottam történeteket.Például ahogy a nőkkel bánnak,az nagyon nem tetszik vallás ide-oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!