Mi a véleményetek arról, hogy Franciaországban bevezették azt, hogy nem hordhatnak olyan ruhát az utcán, ami takarja az arcot?
"Ez itt Európa, akármennyire is vicces."
Nem ez a gondolkodásmód nem európai. Európában vallásszabadság van, és személyi szabadság. Azt engedek be a kocsimba akit akarok. Az állam meg nem pofázik bele hogy miben higgyek.
Ez Tel Aviv. Ahol addig tart a demokrácia és vallásszabadság amíg zsidónak születtél. Más vallásúaknak meg kívül tágasabb.
"És nem vagyok zsidó, sem rasszista. Csak nem szívlelem a kettős mércét"
Na látod én se. Ha egyszer vallásszabadság van, akkor tartsuk ehhez magunkat ne tegyünk kivételt csak azért, mert izrael ellenségeiről van szó.
22:45
Teneked nem tűnik fel ez a kettős mérce hogy a muszlimok az EGYETLEN olyan bevándorló v idegen népcsoport európában akikkel szemben lehet, -sőt kell is- rasszistának kirekesztőnek lenni?
"Miben sértették meg a vallásszabadságot, mondd már el?"
Olyan dologra akarod kényszeríteni, ami a vallásával ellenkezik.
Olyan, mintha téged köteleznének arra, hogy zarándokolj el Mekkába.
teljesen logikus és praktikus okai vannak a dolognak, és a vallásszabadság meg tolerancia nem azt jelenti, amit a muszlimok meg néhány teljesen agyament baloldali okostóni próbálnának itt Európában kiforgatni belőle, hogy mivel ők muzulmánok, rájuk nem vonatkoznak az alap európai együttélés szabályai. Dehogynem, az egész tolerancia lényege és célja, hogy együtt tudjunk élni - pont ezért, ha valaki erre nem képes, és nem lehet vele együtt élni, mint a muzulmánok egy jelentős csoportjával Európában, akkor pont emiatt a toleranciának a megóvása miatt kell kirúgni őket lábbal előre Európából.
És én se újságokból meg hasonlókból szedem az infót, hanem én meg Franciaországban éltem egy darabig, és az ottani emberkéknek vannak tapasztalataik erről.
Következő lépésnek kéne lennie a mecsetek és iszlám egyetemek átvilágítása, és az összes olyan helyen, ahol uszítás megy és gyűlöletre tanítás, és úgy általában olyan, ami ellenkezik az európai együttélés szabályainak(ez pedig nem kevés), ott szépen akár a pulpitusról levezetni az emberkét bilincsben elvezetve, és rövid úton vagy dutyiba vele, vagy kivágni Európából. Akik a rendőri intézkedést megpróbálnák erőszakkal megakadályozni, dettó.
Nem kéne más, csak hogy végre az európai szabályok mindenkire vonatkozzanak, az idetelepült muzulmánokra is, akik természetesnek veszik, hogy rájuk nem vonatkoznak az itteni szabályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!