Mi a véleményetek arról, hogy Franciaországban bevezették azt, hogy nem hordhatnak olyan ruhát az utcán, ami takarja az arcot?
"szellem-szerkós elmebeteg"
Na látod, hogy valami nincs veled rendben?!
18:22
Nálunk meg a férfiak vannak kizsigerelhető állatként kezelve. Az jobb? Pláne hogy a civilizációt valahogy nem a nőknek köszönhetjük szinte alig van női feltaláló, híresség.
Egyébként meg olvass utána, hogy az iszlám háremekben hogyan bánnak a férjek a feleségeikkel gyerekeikkel mielőtt hülyeségeket írogatsz ide. Nagyobb biztonságban és szeretetben vannak, mint te ebben a barom fordított világban a marha nagy egóddal meg férfiaktól kiuzsorázott vagyonoddal együtt!
Még csak annyit:
"férfiaktól kiuzsorázott vagyonoddal együtt"
Sajnos én az exemtől semmit sem tudtam kiuzsorázni,mert a szaros nadrágján kivül semmije sem volt, sem a házasságunk elött,sem utána,és most sem.De viszont meg szazbadultam tőle,amikor kezdett a csipája kinyílni,és azt hitte,hogy a tulajdon tárgya vagyok.Még jó,hogy nem a te nézeteid alapján történtek a dolgok,mert most valószinüleg három méterrel a föld alatt lennék,agyonkövezve.Jó kis szemlélet nem mondom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!