Van-e még hitele a Nobel-Békedíjnak?
"Senki sem lehet megszálló a saját hazájában."
De Arafat tudtommal az Izrael területén kívül élő palesztinok vezetője volt nem?
Egyből tudtam kérdező, hogy cionista vagy, mikor ezt válaszoltad:
"Menachem Begin-t legalább lehet mentegetni azzal, hogy az angol megszállók ellen követte el. De pl. a terrorista és tömeggyilkos Jasszer Arafat miért kapta ?"
Zsidóknak van mentségük, de Arafatnak nincs! XD
---
Nagyot nevettem, mikor láttam, hogy más is észrevette, hogy ki is vagy, és jól rápakolt neked egy lapáttal.
"Mondok még cifrábbat is:
Ariel Saron és Simon Peresz is Nobel békedíjasak! (Jó az utóbbiét később visszavonták"
Láttam nem vetted jó néven. :D
Mi az, visszafelé sült el a puska?
Én spec. ölni tudnék egy Nobel békedíjért. :- )))
Szerinted ez a válasz hasznos.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:38
Hát ezen bekullantottam XDDDDDDD
Nagyon nagy! Brawo! :D
---
"50 ezer amerikai katona marad még az országban 2011 végéig. Harci feladatokat már befejezték, már csak biztonság fenntartás a feladatuk pár hónapig."
Pár hónapig, míg van olaj! Ja, és ezek békenobeldíjjas katonák.
Az már részlet kérdés hogy miért maradnak addig :PP
Hááát jah békés katonák...lehet 2003-ban azzal a mondattal érkeztek hogy "békével érkeztünk" xD
Linder.
>> Egyből tudtam kérdező, hogy cionista vagy, mikor ezt válaszoltad
Melléfogtál... csak igazságos és objektív vagyok.
>> Mi az, visszafelé sült el a puska?
Gondolom, te vagy a muszlim homokos (a 33 %-os)
- Begin jellemzően angol katonai célpontokat célzott az akcióival, Arafat meg jellemzően izraeli civileket. Begin sem volt egy szép életű valaki, sőt, de Arafat szintjétől még mindig messze volt.
- Begin a Sadattal kötött izraeli-egyiptomi békéért kapta megosztva a béke-díjat Sadattal, ami egy hosszútávon működőképes, és valódi, eredményes béke volt, az első Izrael és egy arab ország között.
- Arafat a 93as Oszlói megállapodásért kapta a megosztott békedíjat Peresszel és Yitchak Rabinnal, amiben vállalta, hogy felhagy a terrorizmussal, és lefegyverzi a fegyveres terroristacsoportokat. Ezt a vállalását soha nem tartotta be, még csak próbálkozás szintjén sem.
- Ariel Sharon soha nem kapott Nobel-díjat, és Peresz díját sem vonták vissza, Nobel-díjat nem vonnak vissza, már megint orbitális baromságokat írsz, iszlamista. Csak jó szokásod szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!