Van-e még hitele a Nobel-Békedíjnak?
Mondok még cifrábbat is:
Ariel Saron és Simon Peresz is Nobel békedíjasak! (Jó az utóbbiét később visszavonták)
Pedig tudjuk miket csináltak ciszjordániában. Tehát ez egy olyan "békedíj" amit jellemzően háborús bűnösök kapnak meg.
>> angol megszállók? hiszen tőlük kapták az országukat!
Nem kapták, hanem elvették az angoloktól. Amikor a Dávid király szállodát robbantották, megölve sok angolt - akkor az angolok az illegális zsidó bevándorlók hajóit süllyesztették...
>> Jasszer viszont valódi izreli megszállók ellen.
Értem én, hogy kinek a sípszójára táncolsz. Ez olyasmi, mintha azt mondanád, hogy Ausztriában az osztrákok megszállók. Senki sem lehet megszálló a saját hazájában.
"Barack Obama, aki a díj átvétele után hazautazott és újabb 30.000 katonát vezényelt Irakba."
Rosszul tudod nem Irakba hanem Afganisztánba vezényelt. Irakban tavaly augusztus 31-én kivonult az amerikai hadsereg nagy része, 50 ezer amerikai katona marad még az országban 2011 végéig. Harci feladatokat már befejezték, már csak biztonság fenntartás a feladatuk pár hónapig.
Linder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!