Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi értelme van a nacionalizmus...

Mi értelme van a nacionalizmusnak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 19:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Úgy adtad elő, mintha lenne a magyar kultúra, meg az összes többi. És az összes többit a cigány jelképezi Borsodban. Ez a sekélyes.
2011. jún. 6. 21:22
 22/26 anonim ***** válasza:

21:22

Miért szerinted nincs magyar kultúra?

Vagy akár európai kultúra amely eltér a barbár népekétől?

2011. jún. 6. 21:24
 23/26 anonim ***** válasza:
Mondtam én, hogy nincs? Van, de rajta kívűl még több száz. Ezért nem jó az az érv, hogy menj le Borsodba és megismered az idegen kultúrát.
2011. jún. 6. 21:32
 24/26 anonim ***** válasza:
Az hogy megnáczulhatunk:P
2011. jún. 6. 22:45
 25/26 anonim ***** válasza:

21:32

Persze csak a kulcskérdés az, hogy MENNYIRE eltérő a mienkétől.

Mert mondjuk a svábok tótok rácok ruszinok stb még elfogadhatóak, nem rabolnak ki vernek agyon stb. együtt lehet velük élni.

Ezzel szemben a cigány, néger az már elég nehezen "élhető" kultúra fehérek számára.

2011. jún. 6. 22:49
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Rossz a kérdés. Ha azt kérdezted volna, hogy mi értelme a sovinizmusnak, na arra én is várnám a választ. Az emberek legnagyobb része ugyanis patrióta, amiben nem tudom mi kivetnivalót találsz...
2011. jún. 7. 01:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!