Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A holocaustról milyen véleménn...

A holocaustról milyen véleménnyel lennének a Khittheusok az Emoreusok, a Kananeusok, a Perizeusok, a Khivveusok és a Jebuzeusok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 23:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"és mert le van írva a "Szent" Bibliában, akkor az úgy is volt?"

és mert le van írva a "Szent" holokauszt dogmatika meg az fröcsög a tévéből, akkor az úgy is volt? Na mivan öcsi, visszanyal a fagyi?

Amúgy nagyon jó a kérdés, jól tükrözi, hogy a zsidó mennyire szereti önmagát szentnek, ártatlannak és tökéletesnek beállítani, de arról nem beszél, hogy önmaga mennyire egy vérgőzös bosszúálló fajta (kezdve a bosszúlló jehova-jahve istenükkel)....és akkor még az ókori ciprusi és egyiptomi mészárlásaikról nem is beszéltünk, kezdve azzal, hogy mit is ünnepel a "szent és galamblelkű" zsidó nép Purim idején...ugye, ugye....

2011. máj. 25. 12:30
 12/17 anonim ***** válasza:
az a bosszúálló isten nálunk is megvan kedves utolsó... szóval hova is nyal a fagyi?
2011. máj. 25. 16:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Es milyen velemennyel lennenek a MAI magyar tarsadalomrol azok, akik hajdanaban igy imadkoztak: A magyarok nyilaitol pedig ments meg uram minket.
2011. máj. 25. 19:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Az izraeli vagyok

Az elozo valaszt is en irtam, csak kesobb vettem eszre, hogy nem szignaltam. Szoval, mit is szolnanak a MAI magyar tarsadalomrol az avarok, a szlavok, es mindazok, akiket a magyarok a kozepkorban kiirtottak.

Ez a keres ismet (!!!!) holocaust, es ISMET (!!!) nem zsido tette fel.

Ugyhogy akik itt a holocausztot "patyolgatjak", azok epp nem a zsidok.

Bosszuallas? Lehet, nem tudom. De egy biztos: aki zsidot bant AZERT, MERT ZSIDO, annak tudnia kell, hogy "haromszor veri ezt kenden Ludas Matyi vissza"

2011. máj. 25. 19:26
 15/17 anonim ***** válasza:

"az a bosszúálló isten nálunk is megvan kedves utolsó... szóval hova is nyal a fagyi?"

Jézus tanítása gyökeresen ellenkezik a bosszúállással. Úgyhogy nálunk nincs meg az a bizonyos bosszúálló "isten". Hova is nyal akkor a fagyi?

2011. máj. 25. 20:18
 16/17 anonim ***** válasza:
12:30asnak: igen, az úgy is volt, csak azért mondom, mert ismertem holokauszt túlélőt, és nem hiszem hogy ő hazudott volna nekem... a Bibliában meg vagy igazak azok a történetek vagy nem, majd a régészek, történészek kiderítik v. kiderítették már nem tudom. a zsidó világösszeesküvés-elmélet, meg holokamu elméletek ugyanúgy hamisak, mint az hogy a fagyi visszanyal - a fagyi nem nyal vissza, mert nem tud nyalni, legfeljebb az ember nyalja el
2011. máj. 25. 21:43
 17/17 anonim ***** válasza:

"Ezek a népek vajon miért nem követelnek kárpótlást?

Mert ezek valóban EGÉSZEN ki lettek írtva. Olyan régen, hogy már szinte senki sem emlékszik rájuk."

Igazad van kérdező, ki lettek irtva, de nem mind és vannak leszármazottaik. Mivel a holokauszt soha nem évül el, akkor sem ha 3500 éve történt, ezért Izrael és a világ zsidósága több milliárd USD vagy aranyrúd kárpótlást lenne köteles fizetni a leszármazottaknak.

Kérdés hogy ki szedje ezt be tőlük.

2011. máj. 29. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!