A kulfoldiek tobbsége mért van rossz véleménnyel a magyarokkal kapcsolatban?
Ez nem teljesen igaz.
Külföldön is vannak, akik nézik a helyi RTL-t meg olvassák a helyin Indexet és elhiszik, hogy Magyarországon fasiszta diktatúra van, üldözik a cigányokat és munkatáborba zárják a menekülteket.
" Magyarországon fasiszta diktatúra van, üldözik a cigányokat és munkatáborba zárják a menekülteket."
Bár így lenne, akkor Magyarország lenne a világon a legjobb hely.
En nemetben elek, es itt azt mondjak a magyarokrol, hogy szorgalmasak.
De mar volt olyan, hogy becsöngetett hozzank egy (magyarul beszelö) roma asszony, es penzt kert (egy polot adtam neki).
Ha sok ilyen ember megy külföldre akkor valahol szerintem erthetö, hogy elöbb-utobb rossz velemenyel lesznek rolunk.
Meg amugy en ismerek itt külföldön magyar csaladokat, tiszteseges emberek, meg jo modoruak.
Meg szerintem Magyarországon is van az ilyen emeberekböl:)
"A magyar ember a külföldieket a legbüdösebb fosnál is sokkal jobban utálja."
A saját nevedben hangoztasd a primitív hülyeségeidet. Szerencsére nem te vagy a magyar nép. Bár ha sok van belőled, akkor nem is csodálnám, ha így éreznének irántunk.
Szerintem nincs. Előfordult többször, hogy külföldiek mondtak egész hízelgő dolgokat magyarokról.
Ez biztos függ a környezettől, vagy nem is tudom mitől.
Az biztos, hogy nem használ, amiket az ellenzéki politikusok terjesztenek akár Európában, akár Amerikában.
Ilyen alapon a rossz véleményt a rossz magyarok terjesztik, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!