A nyugati vezetés és polgárok hogy vélekedhetnek Magyarországról?
Sokat voltam külföldön. Európaisodni akaró balkáni csóróknak gondolnak minket. Megdöbbennek ha megtudják a fizetéseket. Elszörnyednek ha vidéki falusi képeket látnak.
Kár hogy nem a gyönyörű táj jut eszükbe
-Nincs olyan, hogy "nyugati vezetés", mert a nyugati országoknak is külön kormányaik, parlamentjeik, minisztereik vannak. Ideje lenne már ezzel az Észak-Koreaista világnézettel leszámolni, hogy van "A Nyugat", mint valami politikailag teljesen egységes tömb
-Mivel Magyarország nemigazán tudott a modern történelemben semmi említésre méltót felmutatni, és emiatt egy tökátlagos ország vagyunk, ezért az átlag nyugat-európai kb. annyit tud rólunk, mint mi más átlagos országokról pl. Csehországról, Lettországról
-Csúfolhatsz valakit azzal, hogy nem tudja hol van Magyarország, vagy hogy mi a helyzet benne, de ha lehet, előtte gondolkozz el rajta, hogy te pl. mit tudsz Uruguay-ról, Paraguay-ról, Bolíviáról és Columbiáról
Egy szintre tesznek minket szerbiával vagy romániával?
Én is sokat voltam külföldön,bár mindig csak 1-2 hétre alég sok helyen mint turista és nem tapasztaltam ezt de nyílván
más ha mondjuk ott dolgozol és éled az életed akkor hova sorolnak minket?
A válasz megírásának időpontja: ma 15:26
Persze ebben igazad van hogy nem tudom mivan azokban az országokban,de sokan még azt sem tudják hogy merre van vagy földrajzilag merre helyezkedik!Azért egy magyar embert ha megkérdezel legalább azt tudja hogy milyen földrészen fekszik mondjuk chille,vagy az általad felsorolt országok!
Ez nem csufolodásnak szántam csak nekem az fura!Testvérem svájcban él és sok svájci nem tudja merre van magyarorszás és ha hiszed ha nem sokan még nem is hallottak róla,peddig annyira nincs messze!Sőt!
"Azért egy magyar embert ha megkérdezel legalább azt tudja hogy milyen földrészen fekszik mondjuk chille"
Nem hiszem, hogy olyan sokan tudnák, én pl. találkoztam olyannal aki azt hiszi, hogy Magyarország NÉMETORSZÁGGAL és OROSZORSZÁGGAL és JUGOSZLÁVIÁVAL határos.
"chille"
no comment, a sínen futó bányászjárműre gondoltál?
Akivel te találkozhattál az biztos nagyon öreg lehetett. De a magyarok többsége betudja lőni hogy hol van Svájc!
A másik, hogy a "Nyugati vezetésben" mint szóban nincs semmi kivetnivaló. Az emberek nem egy egységes egészként gondolnak rá. De a nyugat alatt értjük Nyugat Európát, Észak- Amerikát...stb.
"A másik, hogy a "Nyugati vezetésben" mint szóban nincs semmi kivetnivaló. Az emberek nem egy egységes egészként gondolnak rá. De a nyugat alatt értjük Nyugat Európát, Észak- Amerikát...stb."
Így értelmes, csak ezt a kifejezést általában tizenéves netnácik szokták használni, akik abban hisznek, hogy a Nyugati világot egy pár gonosz zsidóból álló tribün irányítja
Akivel te találkozhattál az biztos nagyon öreg lehetett. De a magyarok többsége betudja lőni hogy hol van Svájc!
Hát ezt elégé félre értelmezted!Nem a magyarok nem tudták mert a magyar tudja!
A svájci nem tudja hogy hol van magyarország és ez nem öreg volt hanem fiatal 20 éveibe járó,de nem egy ember nem tudta hanem nagyon sokan nem tudják,független attól hogy öreg e vagy sem!
Az a baj, hogy teljesen mindegy, hogy ki, hol, mit és miért gondol vagy tud rólunk, ameddig ha valaki leírja azt, hogy "a nyugat", akkor jön valaki aki elkezd okoskodni hogy ne koreáskodjál itt azzal hogy nyugat blablabla mert én jobban tudom blablabla
érdekel, hogy mit gondolnak?
semmit, a nagy büdös semmit. le se sz*rnak minket. ezt gondolják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!