Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért semmisítették meg...

Miért semmisítették meg azonnal bin Laden hulláját az amerikaiak?

Figyelt kérdés
Nem azért mondom, hogy mutogatni kéne, de miután csak egy 2009-es hamisítványképpel meg valami videóval igazolták, hogy ő volt az, honnan tudjuk, hogy tényleg halott (ha létezett egyáltalán)? Miért nem csináltak pár felvételt előtte, ami bizonyíték gyanánt szolgálna?
2011. máj. 9. 16:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nemtom, de ha nem lenne halott, már tuti szólt volna :)
2011. máj. 9. 16:20
 2/13 anonim ***** válasza:
28%
Azért, hogy te feltehesd a kérdést és sok más hasonló társaddal együtt összeesküvés-elméleteket gyárts.
2011. máj. 9. 16:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerinted?
2011. máj. 9. 16:28
 4/13 anonim ***** válasza:
94%

Te elhiszed, hogy a tengerbe temették?

Az iszlám előírásainak megfelelően persze.Pont egy terroristának adják meg a végtisztességet.Lószart.

Bin laden nincs eltemetve.Jegelve van, mint a makréla.

2011. máj. 9. 16:37
 5/13 S. Péter válasza:
52%

Mert bin laden beavatott volt az amcsiknál és csak kamu az egész!

Bin ladenék jóba vannak obamával.

2011. máj. 9. 16:37
 6/13 bumbi02 ***** válasza:
60%
Szerintem Oszama már 1-2 éve halott volt. Nagyon gyorsan eltüntették azt a holttestet és egy kép nem jött elő. Obama népszerüségének meg jót tett, ha jól tudom jövöre lesznek ott választások? Valószinüleg halott Oszama, különben már szólt volna mint írták fentebb. De nem hinném hogy most halt meg.
2011. máj. 9. 16:46
 7/13 Neji válasza:
Mert nem akarták h az ufók előbujjanak a testéből.
2011. máj. 9. 17:07
 8/13 A kérdező kommentje:

"Azért, hogy te feltehesd a kérdést és sok más hasonló társaddal együtt összeesküvés-elméleteket gyárts."

Nincsenek "társaim". Nem gyártok összeesküvés-elméleteket, ne rakj be engem egy olyan dobozba, amiben nem vagyok benne. Nem ilyen vagyok.

Feltettem egy kérdést. Az észosztás helyett miért nem válaszolsz inkább rá?

2011. máj. 9. 17:11
 9/13 anonim ***** válasza:
93%

Ezt a kérdést sokan feltették már maguknak. Én is! Természetesen probál az ember választ talalni rá.

1. Nem akarták, hogy legyen egy fundamentalista iszlám kegyhely.

2. Szabadulni akartak de gyorsan a hullatól nehogy meg akarják szerezni a hullát, hogy eltemethessék.

3. Nem temették el hanem valahol örzik de erröl nem akarnak beszélni.

A választ majd megtudjuk

2011. máj. 9. 17:35
 10/13 anonim ***** válasza:

"Te elhiszed, hogy a tengerbe temették?

Az iszlám előírásainak megfelelően persze.Pont egy terroristának adják meg a végtisztességet"

Arról nem nyilatkoztak, hogy mi modon temették el. Valami ceremoniáról beszéltek csak aminek egyértelmüen az volt a célja, hogy ne akarjanak kalasnyikovval hadonászni a hivek.

Ha el is temették a tengerbe akkor sem iszlám modon az tutti. Ott amugy is földbe kell temetni lepelbecsavarva. Szerintem ha valoban a tengere temették akkor is csak a szakálánal fogva athanytották a korláton.

2011. máj. 9. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!