Miért semmisítették meg azonnal bin Laden hulláját az amerikaiak?
Te elhiszed, hogy a tengerbe temették?
Az iszlám előírásainak megfelelően persze.Pont egy terroristának adják meg a végtisztességet.Lószart.
Bin laden nincs eltemetve.Jegelve van, mint a makréla.
Mert bin laden beavatott volt az amcsiknál és csak kamu az egész!
Bin ladenék jóba vannak obamával.
"Azért, hogy te feltehesd a kérdést és sok más hasonló társaddal együtt összeesküvés-elméleteket gyárts."
Nincsenek "társaim". Nem gyártok összeesküvés-elméleteket, ne rakj be engem egy olyan dobozba, amiben nem vagyok benne. Nem ilyen vagyok.
Feltettem egy kérdést. Az észosztás helyett miért nem válaszolsz inkább rá?
Ezt a kérdést sokan feltették már maguknak. Én is! Természetesen probál az ember választ talalni rá.
1. Nem akarták, hogy legyen egy fundamentalista iszlám kegyhely.
2. Szabadulni akartak de gyorsan a hullatól nehogy meg akarják szerezni a hullát, hogy eltemethessék.
3. Nem temették el hanem valahol örzik de erröl nem akarnak beszélni.
A választ majd megtudjuk
"Te elhiszed, hogy a tengerbe temették?
Az iszlám előírásainak megfelelően persze.Pont egy terroristának adják meg a végtisztességet"
Arról nem nyilatkoztak, hogy mi modon temették el. Valami ceremoniáról beszéltek csak aminek egyértelmüen az volt a célja, hogy ne akarjanak kalasnyikovval hadonászni a hivek.
Ha el is temették a tengerbe akkor sem iszlám modon az tutti. Ott amugy is földbe kell temetni lepelbecsavarva. Szerintem ha valoban a tengere temették akkor is csak a szakálánal fogva athanytották a korláton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!