Mi a baj, ha ennyire gazdagok vagytok?
Az izraeli vagyok
Mint ismeretes, a Palesztin Hatosag bevette a kormanyba az Izraelt nyiltan megsemmisiteni szandekozo Hamaszt. Izrael nem ohajtja finanszirozni a Hamasz raketait, ezert lezarta a Palesztin Hatosagnak nyujtott anyagi tamogatast, ez kb evi 500 millio dollar. A heten esedekes 105 millo dollart mar nem folyositotta.
Erre az EU soron kivul atutalt a palesztinoknak 129 millo dollart. Az atutalast a magyar kormanynak is engedelyeznie kellett. Ha ennyi penzetek van, nem ertem, hogy miert panaszkodtok MO nehez gazdasagi helyzetere.

Jol van na! Velem is megeshet, hogy felmergelodom. Az vesse ram az elso kovet, aki meg sosem volt duhos.
Egyebkent a sivatagban nem fogy a viz. Sot az idei esozesek kulonosen jok voltak. Az evi csapadek tobb volt, mint az eves atlag, es raadasul csendes eso formajaban jott, tobb napos szunetekkel, ugy hogy a foldnek volt ideje beinni, nem rohant le a tengerbe.

Szoktam dühös lenni, persze, csak akkor sem írok/beszélek zöldségeket. A düh nem magyarázat a csőlátásra és az idiotizmusra.
10:56 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!