Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a baj, ha ennyire gazdagok...

Mi a baj, ha ennyire gazdagok vagytok?

Figyelt kérdés

Az izraeli vagyok

Mint ismeretes, a Palesztin Hatosag bevette a kormanyba az Izraelt nyiltan megsemmisiteni szandekozo Hamaszt. Izrael nem ohajtja finanszirozni a Hamasz raketait, ezert lezarta a Palesztin Hatosagnak nyujtott anyagi tamogatast, ez kb evi 500 millio dollar. A heten esedekes 105 millo dollart mar nem folyositotta.

Erre az EU soron kivul atutalt a palesztinoknak 129 millo dollart. Az atutalast a magyar kormanynak is engedelyeznie kellett. Ha ennyi penzetek van, nem ertem, hogy miert panaszkodtok MO nehez gazdasagi helyzetere.

2011. máj. 8. 09:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Mert a helyzet valóban nehéz. Az más lapra tartozik, hogy nekünk Izrael megsemmisítése fontosabb mint a saját jólétünk.
2011. máj. 8. 09:12
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
A kormányt nem érdekli az emberek helyzete,csak a saját jóléte.
2011. máj. 8. 09:22
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
demagóg a kérdés
2011. máj. 8. 09:36
 4/13 anonim ***** válasza:
56%

Első: yeeesss!! :D

Kérdező: baz+

2011. máj. 8. 09:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

a holokauszt kárpótlásokhoz képest ez zsebpénz.

vesszen Izrael.

2011. máj. 8. 09:50
 6/13 anonim ***** válasza:

Most komolyan - ki hallott erről a hírről? Mert én most, igaz a tv-t alig nézem, de akkor is mondták volna nekem az ismerőseim.

Amúgy a kérdezőnek nem árt tudnia, hogy a magyar kormány nem mindig a népe nevében cselekszik. A legnagyobb baj, hogy a felesleges csapokat nem meri elzárni, ehelyett inkább újakat nyit.

2011. máj. 8. 10:04
 7/13 anonim ***** válasza:
72%

"Ha ennyi penzetek van, nem ertem, hogy miert panaszkodtok MO nehez gazdasagi helyzetere."

Izraeliként fogalmad sincs, hogy mekkora a munkanélküliség, milyenek a munkakörülmények, fizetések, milyenek az árak és a megélhetés... Nem tudom, hogy tudsz ilyen hülyeségeket beszélni..

2011. máj. 8. 10:10
 8/13 anonim ***** válasza:
21%
Most miért oltogatjátok a kérdezőt, szerintem teljesen igaza van.
2011. máj. 8. 10:25
 9/13 anonim ***** válasza:

Bazzeg, szerinted mi küldtük személyesen, mi, a magyar nép azt a támogatást a palesztinoknak? Én azt akarom, hogy ti, zsidók maradjatok ott Izraelben, és menjetek oda mindannyian, ahányan csak vagytok.

Lehet, hogy beindult a terv Izrael megsemmisítésére és nemsokára át lesztek pakolva Európába és az USA-ba, csak nem szól a vezetőségetek a köznépnek.

Hurrá, nagyon örülök nektek. -.-'

2011. máj. 8. 10:50
 10/13 anonim ***** válasza:
62%

Hát, kedves izraeli kérdező, ha a pórnépet kérdezik meg arról, hogy mi legyen, tuti, hogy mindez nem valósuélt volna meg. De mint köztudomású, nem a kisnyugdíjas meg a gyesen lévő anyuka dönt Hamasz rakétákról. Ez lehet, hogy neked új infó, de így igaz. Az ország vezetői meg úgy döntenek, ahogy akarnak, nem úgy, ahogy mi akarunk... Ez az egyik. A másik:

"Erre az EU soron kivul atutalt a palesztinoknak 129 millo dollart. Az atutalast a magyar kormanynak is engedelyeznie kellett"

Thát ezek szerint nem Mo-é volt a pénz, hanem az EU-é, csak mint tagok, nekünk is bele kell egyeznünk... tehát nem tudom, mit jössz itt Mo gazdasági helyzetével, mert nem mi tejeltük mindezt ki.

Szövegértés: egyes. :)

Végül pedig: vesszen a Hamasz!

2011. máj. 8. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!