Osama Bin Laden USA ellen volt?
kitalált személy.... hagyjuk már.
az a poén, hogy nemhogy kitalált, de él és virul.
igen, az usa ellen van, és én maximálisan megértem.
gondolj csak bele. tele lenne az országod olajjal. hatalmas pénzt csinálhatnál belőle, és akkor jönne amerika, hogy az már nem a te olajod, hanem az ő olajuk.... hát én is kibäszottul fölrobbantanám őket.
és szerintem nem halt meg. csak a tényekre támaszkodva : fotó nincs, a holttest "eltüntetve"
és állítólag Abbottabadban lőtték le, ahol mellesleg Pakisztán legnagyobb katonai támaszpontja van...
Jah és meghalt 5 afgán a tűzharcban, de egy amerikai sem...
miér nincs fotó? saddamról videó készült, nemhogy fotó
Abbotabadban bújkált, itt 'x'-ezer katona állomásozik, és jééé egyik sem vette észre
2001 szemtember 1jén a világkereskedelmi központot fölrobbantották, de a szervezetük vezetőjét, úgy védik, hogy egy kis amerikai osztag 20perc alatt lelövi, úgy, hogy egy amerikai katonát sem lőnek le....
nekem nem stimmel ez a történet. szerintem komoly dolgok állnak itt a háttérben.
előzőnek! érdekes amit írt de azért nincs fotó mert gondolom direkt nem fognak kitenni róla véres fotót ahogy ott fekszik a földön,hogy mi magyarok röhögjünk rajta hogy: Na ,mi van öcsém,elkaptak!most nem tudtál elbújni stb.
Saddam Husseinről igen van videó énis láttam 2007-be de aki azt csinálta fel is akasztották!"meghalt 5 afgán de egy amerikai sem" talán azért mert amerika fejletebb mint gazdaságilag és katonailag is azoknak az arab katonák nem mindig vannak felszerelve páncéllal és nekik csak az a béna régifajta AK47-esük van még kalashnyikov(az a régebbi) szóval amerikaiak képzettebbek voltak és az arabok nem számítottak tűzharcra míg az amerikaiak már előre felkészültek,tudták hogy ott bújkálnak stb.!!! szerintem így van! egyébként mégis találtam egyet,bár tudom hogy hamis de azért van aki foglalkozik ezzel8aki felrakta) [link] persze gondolom aki csinálta és felrakta azt majd elakarják kapni érte.mert hiába rengetegen utálták akkor is becstelenítés egy halott ember képét felrakni,terjeszteni,nézni főleg ha szét lőtték a fejét.ha ezt majd az Al-Kaida meglátja na akkor lesz csak igazán botrány....csak nehogy magyar legyen aki felrakta mert akkor mi is szívunk...
1.A kérdező nem írta hány éves,simán lehet 11-12-13 éves,a támadás pedig 2001-ben volt,amikor ő 1-2-3 éves volt.Honnan kellene neki ennyi idősen értesültnek lennie?
2.Összevissza terjengenek mindenféle összeesküvés elméletek,miszerint Osama egyáltalán nem volt a USA ellen,sőt,inkább kémkedett,stb.,nem is élt,nem is létezett,élt,de nem halt meg,tessék lehet választani.A kérdező lehet h ezen elméletek kibogozására tett kísérletet.
Amúgy a kérdésre válaszolva-igen,Osama az USA ellen volt,és egyetértek azzal a válaszolóval,hogy valamilyen szinten jogosan.Az amerikai katonák a közel keleten rengeteg arab anyát,apát és gyerekeket ölnek meg,szerintük jogosan és büntetlenül,de az persze felháborítja őket,ha az Alkaida alájuk robbant.Ugyan árulja már el nekem vki,hogy Amerikának mégis mi a franc köze van egy tőle több tízezer km-re fekvő ország olajkészletéhez??Nem mondom hogy Osama egy cuki kis ember volt,de azért az éremnek két oldala van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!