Osama bin laden megölésének a videóját neten megtudom nézni?
Figyelt kérdés
Mármint az akció videóját...?
linet lécci:)
köszönöm
2011. máj. 15. 15:54
1/16 anonim válasza:
Hát persze! Gondolom, már leforgatták...
2/16 Ozmium42 válasza:
Nem, mivel Osama bin Laden nem létezik, tehát meghalni sem tudott, de ha létezett is volna, és meg is halt, akkor sem mostanában, videokamerák kereszttüzében lőtték le.
5/16 anonim válasza:
"Osama bin laden megölésének a videóját neten megtudom nézni?"
Meg.
6/16 A kérdező kommentje:
-.-"
2011. máj. 15. 19:50
7/16 anonim válasza:
Hamarosan videojáték is lesz róla :)))
8/16 A kérdező kommentje:
1.Bin laden léttezik/létezett.
2. Olvastam h Obama élő közvetítésen nézte végig az akciót, szóval fel is vették...
3. Aki barom és tájékozatlan az inkább ne is jöjjön ide...-.-:)
2011. máj. 16. 15:21
9/16 bumbi02 válasza:
1. Bin Laden tényleg létezik/létezett
2. Obama cáfolta hogy végig nézte volna az akciót, csak a megérkezésig nézte, utána 40 perc tudatlanság. ELvileg.
3. Te kérdeztél, mi válaszoltunk.
10/16 Ozmium42 válasza:
Az még hagyján, de én élőben néztem Obamát, ahogy egy banánnal lemászik a fáról, és mutatványozik, meg indul a választásokon...
Szó mi szó, Oba... akarom mondani Osama nem létezik. Szalmabábú, olyan, mint Goldstein az 1984-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!