Ki videózta OSAMA BIN LADEN kivégzését?
Mármint... Egy ekkora terroristát, ilyen könnyedén megtaláltak.. oda mentek, megölték és kész?
persze... ki hiszi el?! én nem az biztos :)
Na és a nagy tűzharc bombák és terroristák keresztüzében mégis ki videózott le mindent,ugy hogy Obama (kerüljön a pokolba) és barátai a p*csájukon ülve végignézhessék mindezt??
Azért 2011-ben, a világ egyik legfejlettebb hatalmának tán nem olyan nehéz beszerezni néhány sisakra szerelhető minikamerát. Még a Fókusznak is sikerült, amikor pl valakinek a bungee jumpingját mutatják.
Ilyen könnyedén megtaláltak... csak 10 évbe telt, de tényleg könnyű volt. Oda mentek és megölték. Mi ebben olyan hihetetlen? Atombombát kellett volna dobni a házra, az hitelesebb? Kiváncsi volnék te túlélnéd-e, ha egyik reggel hirtelen egy osztagnyi amerikai kommandós (nyilván nem a tökkelütötteket küldték a bevetésre) rádtörné az ajtót, akik előtte hónapokig minden mozdulatot elterveztek. Valóban nehéz elhinni.
Apropó, mit ártott neked Obama bácsi?
"Ki videózta OSAMA BIN LADEN kivégzését?"
Nem tudom, én nem.
Én első kézből tudom az igazságot...
Nem halt meg Bin Láden!
Az egész úgy történt, hogy a fejére kitűzött vérdíj fejében feladta magát, de mivel van pénze dögivel, megdumálta az amcsikkal, hogy inkább mentességet, és tanuvédelmet kér cserébe.
Ezt meg is kapta, de mivel a hatóságok már nagyon fenték rá a fogukat, gyorsan elintéztek mindent, hogy a kezükbe kerülhessen végre.
A tanuvédelmi programhoz tartozott, hogy jól lemészárolták, így mindenki azt hiszi, hogy meghalt, de közben megborotválták (plasztikai műtétre az esetében nem volt szükség)és eldugdosták őt.
Olyannyira eldugták, hogy most meg nem találják meg és hiába adták meg neki amit kért, ő kicsúszott a kezük közül.
Jó éjt mndenkinek! ;-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!