Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki videózta OSAMA BIN LADEN...

Ki videózta OSAMA BIN LADEN kivégzését?

Figyelt kérdés

Mármint... Egy ekkora terroristát, ilyen könnyedén megtaláltak.. oda mentek, megölték és kész?

persze... ki hiszi el?! én nem az biztos :)

Na és a nagy tűzharc bombák és terroristák keresztüzében mégis ki videózott le mindent,ugy hogy Obama (kerüljön a pokolba) és barátai a p*csájukon ülve végignézhessék mindezt??

2011. júl. 5. 19:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%

"szegény Bin Laden :("

apádéknak inkább bort hoztak volna,semmint téged...

2011. júl. 5. 20:26
 12/25 anonim ***** válasza:
Az egész egy vakítás. Binladen 2003 óta halott. Csak az amerikai népet vakítottak hogy legyen miért háborúzni.
2011. júl. 5. 20:29
 13/25 A kérdező kommentje:
apám nem borozik mert tiltja a vallása.
2011. júl. 5. 20:34
 14/25 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem 30%-os muszlim barátunkkal van dolgunk!
2011. júl. 5. 20:40
 15/25 anonim ***** válasza:

állítólag évekkel ezelőtt meghalt betegségben és 2 vagy 3 testőre elásták 1 pakisztáni hegyoldalban amit napokon belül kiástak és elvittek a jenkik mert kinzással szóra bírták a testőrt h hol van. az évekkel ezelőtti halálát több közeli barátja is megerősítette pl. grúziai elnök, afrikai vezérek stb... a testét elvitték.

a házban aki a videón szerepel az nem ő hanem 1 hasonló arab. és azért most szedték elő ezt az ügyet mert Obamánk vhogy meg kell nyerni a választást, és meg kell hagyni ez egy elég jó kampányfogás

2011. júl. 5. 20:41
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, az amcsik azt szednek le, akit akarnak. Most hiába játszotta ott Osama is a fejét, az amcsik mögött olyan tudományos, és anyagi háttér van, hogy ihajjj :))
2011. júl. 5. 20:43
 17/25 anonim ***** válasza:

"Szerintem 30%-os muszlim barátunkkal van dolgunk!"

Vagy legalábbis a 30%os kisgimnazistával, aki úgy gondolja, hogy majd ő muszlimosat játszik, mert az milyen király és megbotránkoztató. Igazán jó anyaga lenne a táliboknak, elég hülye csak kár, hogy ismeri a betűket. Na mindegy, az arabot nem, így nem állna fent a veszélye, hogy valaha is belenéz mondjuk a koránba és rájön, hogy jé nem is igaz, amikkel hülyítenek ezek a terroristák.

2011. júl. 5. 20:50
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az al-Kaida még aznap, hogy Obama ünnepélyesen kijelentette, hogy Oszama halott, szétharsogta volna, hogy "nana, Oszama már évekkel ezelőtt meghalt!". Ilyen ziccert nem hagytak volna ki az amcsik lejáratására. Ha meg mégsem halt meg, akkor Oszama küldött volna egy szép körüzenetet, hogy "háhá, élek!". Szerintem Oszamát tényleg azon a hajnalon ölték meg, annyiban tudok kiegyezni, hogy az akciót szándékosan időzítették a választási kampány kezdésére.
2011. júl. 5. 20:55
 19/25 A kérdező kommentje:
szerintem meg Osama és Obama összebeszéltek :-)
2011. júl. 5. 21:17
 20/25 anonim ***** válasza:
Hát igen, meg ha évekkel ezelőtt megölték volna, akkor Bush nyilván nem várt volna, hogy Obama arassa le a babérokat
2011. júl. 5. 21:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!