Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szoltok Golston cikkehez...

Mit szoltok Golston cikkehez a New York Times-ban?

Figyelt kérdés

Az izraeli vagyok

Azt irta, hogy ha a jelentes idejen tudta volna mindazt, amit ma, a jelentes egesz mas lett volna. Amire idokozben rajott:

- a zsidok nemhogy nem lottek civilekre, hanem kulonosen vigyaztak a lakossagra

- az izraeli hadsereg nagyon alaposan kivizsgalt minden esemenyt, es abban a 2 esetben, amikor izraeli katonak szandekosan hibaztak, a birosag elitelte oket.

- a Hamasz ossze-vissza hazudozott.

Az en velemenyem: mind a jelentes, mind a visszavonas nem er semmit. Egyreszt mert rengeteg bizottsag vizsgalta az ugyet, es mind erre az "uj" kovetkeztetesre jutott (pld a NATO).

Akik ismernek bennunket, azok ugyis tudtak, hogy a Golston jelentes "teves" (magyarul hazug), a tobbiek meg AKARJAK hinni, hogy igaz, es teljesen mindegy nekik, hogy mit jelent vagy von vissza BARKI is.

2011. ápr. 2. 20:35
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
62%
Ez most melyik esemény?
2011. ápr. 2. 21:56
 2/32 anonim ***** válasza:

21:56

Csak a szokásos balhé egy egzotikus sivatagi országban. Az egymással rokon, de mégis ellenséges törzsek nyírják egymást, ahogy az a harmadik világban lenni szokott.

2011. ápr. 3. 00:16
 3/32 anonim ***** válasza:
63%

A kérdező cionista az 53%-os meg cinikus :)

csak én vagyok helikopter :D

ja és nem vagyok antiszemita, engem szoktak mindig liberálisnak csúfolni!

2011. ápr. 3. 01:33
 4/32 anonim ***** válasza:
Ez a Golston a NYT Novák Elődje...
2011. ápr. 3. 10:16
 5/32 A kérdező kommentje:
A 3 evvel ezelotti gazai akcioval kapcsolaos "emberi jogok" jelentes.
2011. ápr. 3. 11:43
 6/32 A kérdező kommentje:

Az 53 szazalekosnak:

Mar lattam toled hasonlo reakciot, akkor viccnek vettem. Most ugy tunik nekem, hogy tenyleg ez a velemenyed. Ebben az esetben kozlom, hogy Izrael a vilag legfejlettebb orszagai koze tarozik. Csak peldakent nezd meg az OECD statisztikakat. Gondolom, az adatok tobbseget szivesen elfogadnad MO szamara.

2011. ápr. 3. 11:51
 7/32 A kérdező kommentje:

En valoban cionista vagyok, meghozza buszke.

De a kerdesben nem rolam van szo, hanem Goldstonrol, akirol viszont messzemenoen nem lehet ugyanezt elmondani.

2011. ápr. 3. 11:54
 8/32 anonim ***** válasza:

erre csak annyit lehet mondani, hogy csak a szokásos, már jó ideje megszoktuk, hogy újra és újra ez van. Persze a felelősséget senki nem viszi el.

Megint csinálták a balhét, óriási sajtónyilvánossággal, habzó szájjal, aztán utólag kiderül, hogy jéé, nem is úgy volt.

Mindenesetre érdekes a dolog, kíváncsi lennék, hogy:

- akkor most az ENSZ meg az EU meg az összes képmutató f@sz mikor fog elnézést kérni, vagy megint a szokásos elsunnyogás lesz (lenne egy masszívabb összegem rá, hogy az utóbbi, mint pl. az ENSZes helyi vezető által behazudott iskolabombázásról, amiről utólag kiderült, hogy semmi sem igaz, és az egyik EUs képviselő fel is vetette, hogy akkor ilyenkor illene elnézést kérni a korábbi nyilatkozatokért meg elítélő határozatokért, persze nem lett belőle semmi)

- "valahogy" "érdekesen" módon nagyon találta el még a médiában, főleg nem olyan intenzitással, mint ahogy anno a jelentéssel foglalkoztak. Az itthoni sajtóra még inkább igaz - pedig a naív laikus úgy hinné, ennek is megvan a maga hírértéke.

2011. ápr. 3. 12:30
 9/32 anonim ***** válasza:

ma 11:51

Persze, tudom, Izrael a világ közepe. Izrael a Big Bang!

Valójában pedig az USA egy józan hatalompolitikai megfontolásból, mesterségesen fenntartott közel-keleti bázisa. Afféle ázsiai Guantánamo, csak nagyobb.

2011. ápr. 3. 12:30
 10/32 A kérdező kommentje:

1. Izrael nem a vilag kozepe, es nagyon elegedett lennek, ha a vilagmedia is letenne errol a tevhitrol.

2. Ettol fuggetlenul tenyleg egyedulallo a vilag tortenelemben, hogy majd 2000 evi hodolsag utan - kemeny harcok aran - vissza tudtuk szerezni a hazank fuggetlenseget.

3. Izrael lete nem csak Amerikanak fontos, hanem neked is, - hacsak nem akarsz az ajatollahok uralma alatt elni. Ha viszont igen, akkor - enyhen szolva - nem vagy hu fia a hazadnak.

4. Szerintem, ha valaszthatnal, akkor inkabb valasztanad

MO mai helyzetet: haboruk es terror nelkul, amikor en vedelek teged, mikozben "csak" az amerikai magyarok tamogatasat kapod,

mint MO-nak egy olyan helyzetet, amikor haborus utkozopont lenne MO, es te vedenel engem, viszont a katonai kiadasaidban reszt venne az USA is.

2011. ápr. 3. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!