Hol adnak engedélyt szobor állitásra?
Egy honappal ezelött szobrot avattak ADA nevü községben,a
Vajdaságban,Szerbiában! Nagyon kellemetlen a dolog az ott élö magyarokra nézve,mert Damjanits János akit abrázol,
1919-ben a szerbek ellen is harcolt,tehát ezt a szobrot MOST nem kellet volna felällitani OTT !
Niért ennyira tudatlan a magyar külügy ? tudhatnä,hogy az ilyen téma az ottani magyarokat sujtja !
ja ezt azért mondom,mert a szobrot a magyar katolikus templom elött ällitották fel a magyar állam ajändékaként !
hogy lehet ekkora orbitális hibát csinálni ?és ezzel szitani a magyar-ellenességet !pedig ebben a faluben eddig béke volt a népek között !
vajon ki az a barom,aki ezt kitalálta ?hogy ez a szobor pont ott legyen ?
HaToKor,nem értem miért szidalmazol..engem,aki csak kérdést tettem fel,ha te nem laksz azon a helyen,neked tök mindegy,nem ?el se tudod képzelni milyen helyzet alakul ki egy rég meghalt történelmi személy miatt,ha nem teteszik a kérdés ,lépj toväbb ..oszt ennyi !
primitiv dolog sértegetni,jol érzed magad töle ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!