Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hol adnak engedélyt szobor...

Hol adnak engedélyt szobor állitásra?

Figyelt kérdés

Egy honappal ezelött szobrot avattak ADA nevü községben,a

Vajdaságban,Szerbiában! Nagyon kellemetlen a dolog az ott élö magyarokra nézve,mert Damjanits János akit abrázol,

1919-ben a szerbek ellen is harcolt,tehát ezt a szobrot MOST nem kellet volna felällitani OTT !

Niért ennyira tudatlan a magyar külügy ? tudhatnä,hogy az ilyen téma az ottani magyarokat sujtja !

ja ezt azért mondom,mert a szobrot a magyar katolikus templom elött ällitották fel a magyar állam ajändékaként !

hogy lehet ekkora orbitális hibát csinálni ?és ezzel szitani a magyar-ellenességet !pedig ebben a faluben eddig béke volt a népek között !

vajon ki az a barom,aki ezt kitalálta ?hogy ez a szobor pont ott legyen ?

2011. ápr. 1. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:

damjanich (es nem damjanits) janos? aki 1849-ben meghalt?

[link]

0 vagy

2011. ápr. 3. 13:32
 2/3 anonim ***** válasza:
ostoba
2011. ápr. 3. 13:32
 3/3 A kérdező kommentje:

HaToKor,nem értem miért szidalmazol..engem,aki csak kérdést tettem fel,ha te nem laksz azon a helyen,neked tök mindegy,nem ?el se tudod képzelni milyen helyzet alakul ki egy rég meghalt történelmi személy miatt,ha nem teteszik a kérdés ,lépj toväbb ..oszt ennyi !

primitiv dolog sértegetni,jol érzed magad töle ?

2011. ápr. 4. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!