Magyarországon jobb élni vagy külföldön?
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 06:22
11/17 anonim válasza:
Szerintem mindenkép jobb külföldön élni legalább is én csak Kanadáról tudnék nyilatkozni. Bár nem hiszem hogy nyugateurópában is rosszabb lenne (pl Anglia de igaz az angolok nekem sem tetszenek sokat esik az eső meg fordítva mennek az utakon.) mint itt ha már csak azt nézük hogy az árak nagyjából ugyan olyan szinten vannak de a fizetések meg 5x magasabbak.
12/17 anonim válasza:
Az én véleményem szerint külföldön jobb élni. Én jelenleg Angliában élek, nincsenek napi megélhetési gondjaim, a hónap végén nem kell a között dönteni, hogy egyek-e vagy a számlákat fizessem. Van egy egész jó munkám, korrekt fizetéssel és olyan munkakörülményekkel, amiről otthon még csak álmodni sem mertem volna. Illetve van egy felső-középkategóriás autóm, amit gond nélkül fennt tudok tartani, nem úgy mint otthon.
13/17 anonim válasza:
Hülye kérdés! külföld Zimbabwe és Németország vagy Svájc is!
14/17 anonim válasza:
Amennyiben van lehetőséged megválasztani, hogy hol szeretnél élni, akkor rengeteg jobb hely van Mo-nál. Nem csak gazdasági értelemben, hanem erkölcsi és kulturális értékrend alapján is. A helyzet az, hogy Mo. sajnos elvesztette minden téren a stabilitását, ezért arra sem lehet hivatkozni, hogy "itt biztos a megélhetés". Mo. süllyed, egyre több hülye törvény, intézkedés van, ami arra figyelmeztet hogy le kell lépni amíg lehet.
15/17 Dick Esmen válasza:
Hülye kérdés! külföld Zimbabwe és Németország vagy Svájc is!
azé zimbabwéba inkább nem mennék
16/17 anonim válasza:
Teljesen mind1, dolgozni itt is ott is muszáj! Sehol sincs ingyen az élelmiszer.
17/17 anonim válasza:
Kevesebb az olyan ország ahol jobb (NY Európa, É Amerika, Ausztràlia és néhány ázsiai ország). Ázsia nagy részén és Afrikában rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!