Magyarországon jobb élni vagy külföldön?
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 06:22
1/17 anonim válasza:
Bizonyos(elég sok) értelemben véve külföldön lakni jobb. Én például Szerbiában élek- Nem gazdag ország- és mégsem szeretnék M.O.-n élni...
De ez mindenkinél relatív...
2/17 anonim válasza:
Ha jómódú és gazdag vagy,akkor lehet,hogy itthon jobb. De a nagy átlagnak jobb külföldön.
4/17 anonim válasza:
Külföld? Kicsit konkrétabban, ha lehetne, mert ez elég sok országot lefed :)
7/17 A kérdező kommentje:
Úgy értem ti akik itt éltek jól érzitek e itt magatokat. És kérdezem az elsőhöz hasonló, más országokban élőket is ott jól érzik e maguk? :)
2011. márc. 28. 09:07
8/17 anonim válasza:
Én sokkal szívesebben élnék külföldön, beszélek is németül, de sajnos ahhoz, hogy kimenjek, kell némi pénz, ismerettség stb., itt meg vannak kötelezettségeim, szóval sajnos nem úgy néz ki, hogy el tudok innen menni :-(((( Pedig nagyon szeretnék.....
9/17 anonim válasza:
Magyarországon. Ugyanis a külföld nagy százalékában rosszabb élni, mint itt, így átlagosan itt jobb.
10/17 anonim válasza:
ha tudok én lelépek,nem akarok cigányok között megöregedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!