Jemenbe és Szíriába miér nem avatkozik be az ENSZ?
Szíriában rend van, nincs polgárháborús helyzet. Jemen nem teljesen stabil ugyan, de ott nincs olyan kiélezett helyzet, mint Líbiában.
Bumbikám, tetszik, nem tetszik, a kedvenc Kadhafid nemsokára lógni fog.
szerinted stabil helyzet van ott, ahol civileket lőnek? Ennyiből Kadhafiéknál is stabil helyzet van, nem? meg rend.
Líbiában polgárháború van, ahol mindkét fél fel van fegyverezve, és egymás ellen küzd (ha valamelyik nem lenne fegyverezve, az lenne a mészárlás), ha azt nézed, sokkal indokoltabb lenne beavatkozni ott ahol a fegyvertelen tüntetőkre lőnek, mint mikor fegyveresek, fegyveresekre...láttam egy két videót, mikor a tüntetők kiabáltak, hirtelen puskaropogás, majd 4en földön maradtak.. ott sincs minden rendben.
"azért mert nem fogom az ENSZ pártját, még nem fogom Kadhafiét se.. "
Kadhafi pártját fogod. Ha semleges lennél a kérdésben, akkor nem töltenél hosszú időt a gép előtt, hogy 500-féleképpen elmondd, hogy mennyire nem lehetünk biztosak abban, hogy az ENSZ helyes dolgot művel és Kadhafi tényleg rosszgyerek, és mennyire semleges vagy a kérdésben. Aki semleges, az nem kampányol, nem vitatkozik, nem győzköd, hanem egyszerűen hagyja az egészet.
Szóval hagyd a képmutató dumát. Kadhafinak drukkolsz, és gyűjtöd az érveket. Merthogy a felfegyverzett tüntető az már nem civil. Jó, ne legyen civil. Akkor vedd úgy, hogy az ENSZ akciója nem a "civilek védelmére" irányul (amit persze soha, senki nem vett komolyan, ne nézzük már hülyének egymást), hanem K. megdöntésére. Na, így OK? Tehát az ENSZ meg akarja buktatni K.-t. Fogadd el, és így már nem is kell fölöslegesen sokat elmélkedned azon, hogy miért nem Zanzibáron avatkozik be az ENSZ, vagy hogy ki a civil és ki nem civil.
"Jemenbe és Szíriába miér nem avatkozik be az ENSZ?"
Líbiában sem kellet volna beavatkozniuk. Rendezzék le egymás között a líbiaiak a konfliktusukat.
Kadhafi pártját fogod. Ha semleges lennél a kérdésben, akkor nem töltenél hosszú időt a gép előtt, hogy 500-féleképpen elmondd, hogy mennyire nem lehetünk biztosak abban, hogy az ENSZ helyes dolgot művel és Kadhafi tényleg rosszgyerek, és mennyire semleges vagy a kérdésben. Aki semleges, az nem kampányol, nem vitatkozik, nem győzköd, hanem egyszerűen hagyja az egészet.
abszolut nem érted a dolgot.. én azzal nem értek egyet hogy az ENSZ beavatkozik... mert mindenki tudja hogy önös érdekekből avatkozik be, és közben ő is okozza a civil áldozatokat... ha a felkelők önerőből nyernek, nincs vele semmi bajom, és szerintem ők is akkor nyertek volna.. de az ENSZ miért avatkozik be egy polgárháborúba, ami az ország belügye? Nem Kadhafit védem, hanem az ENSZ-t "támadom" mert az a képmutató, nem pedig én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!