Mi a véleményetek arról, hogy valójában a zsidók tartják kezükben az egész világot?
"Mi a véleményetek arról, hogy valójában a zsidók tartják kezükben az egész világot?"
sajnos ez így van... túl nagy a befolyásuk
" Dick Esmen válasza:
Nem valószínű de kevés nép ment át annyi szenvedésen mint ők úgyhogy,ha igaz,lehet hogy megérdemlik.(tudom hogy ezért lepontoztok)"
max gázt érdemelnek
mindjárt ők lesznek a mártírok
Egyszer már megírtam, de beszúrom mégegyszer:
Az egész emberiséget a gyíkember, földönkívüli reptiloidok irányítják. Ideje felébredni! Bush, Obama, Orbán, az angol királyi család mind mind embernek álcázott földönkívüli. Bizonyítékom is van rá:
http://www.youtube.com/watch?v=Eaaubr3nnHI
Tisztán látszik a szemén, hogy hüllő! A céljuk az emberiség rabszolgasorba hajtása. Ők a Föld eredeti tulajdonosai. Ők szítják a háborúkat és a betegségeket ők alkotják számunkra. Az ő földi helytartóik a zsidók. Mindenütt ott vannak. Vigyázz, lehet még a vacsoránál is szemben ülsz velük! Zsidó többek között Bush, Lady Gaga, Christiano Ronaldo, Obama (Oh, várjunk csak kit utálok még?)...
A zsidók viszont kiszipolyozzák a föld országainak gazdaságát. Megvették már Magyarországot és New Yorkot is! Csak azt nem tudom, hogy miért adtuk el nekik???? Vagy fegyvert tartottak a fejünkhöz?
A zsidók magyarországi helytartói pedig a cigányok. A zsidóknak a cigányokkal az a tervük, hogy túlszaporítják a magyarokkal szemben. Amikor már csak cigány lesz Mo-n, akkor ők könnyebben el tudják foglalni. És azért akarják elfoglalni Mo-t, mert itt van a SzentSziriusziÜbermenschTáltosKirályTibetiVilágSZÍVCSAKRA (SzSzÜTKVSzCs). Aki a csakrát uralja az világhódító erőre tesz szert!! A NASA és a Magyar Fogorvosszövetség Ajánlásával! Na és akkor a zsidók már át tudják venni a világhatalmat és akkor a gyíkembereké a pálya.
Ha elfogadom azt a feltevést, hogy a zsidók irányítják a világot, akkor fel kell tennem azt a kérdést, hogy miért? Erre sok konteó van a legnépszerűbb az általam is említett gyíkemberes.
Az a baj az ilyen elméletekkel, hogy ha elhisszük, akkor egyre tovább mélyülünk bennük és a végén a világot olyannak látjuk, mint Alice Csodaországban vagy a South Parkos rész, ahol az álomvilágba nyitottak dimenziókaput. Nem ilyen nincs. Ezeknek nem szabad hinni.
Kérdező! Amúgy még jó, hogy a papítpénznek a "fedezete" a beléje vetett hit. Gondoljatok bele, hogy egyáltalán lenne annyi arany ami a napi szintű tranzakciókat fedezni tudja? De ha mégis lenne, akkor sem lenne jó, hiszen akkor a pénz értékét ugyanúgy lehetne változtatni, ahogy most is. Egyszerűen csak egy spekuláns felvásárol egy csomó aranyat és felhajtja az árakat és az is tovagyűrűzne a pénz értékére.
"Egy bizonyos Rosenthal-al készítettek egy interjút még a 70-es években és ő beszélt ezekről a dolgokról"
Akkor biztos így van :)
Rockefellerék, Rotschildék, Soros, stb. Csak néhány név a zsidóság gyöngyszemei közül.
Nem akarom megítélni az egész zsidó népet, a nagy részük nekik is átlagember. De az tény, hogy a legnagyobb keselyűk közéjük tartoznak, és ezek a zemberek már számtalanszor okoztak maradandó kárt a világban.
Ha teszem azt, szerb lenne a legtöbb pénzember, akkor ők lennének nektek az ingyenélők?
erősebb kutya b@szik, ez a kapitalizmus, nem én találtam ki...
Hmm, nem lehet, hogy azért ők a gazdagabbak, tehetősebbek, mert míg ti itten vakarjátok a seggetek és azon siránkoztok, hogy más gazdagabb, ők megpróbálnak megélni? Ember, gondolkozzatok már el!
Salom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!