Mi a véleményetek arról, hogy valójában a zsidók tartják kezükben az egész világot?
Édes f*aszom, és az aranynak mitől van értéke? Mert arany, mi?
A saját személyes véleményem az, hogy az emberi hülyeség mindenre bőven elégséges magyarázat, nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani.
Ez már tényleg hülyeség.
Ami igaz, h a vagyonosok egy jelentős százaléka zsidó, viszont az aranynak csak úgy nincs értéke, csak a mindenki által elfogadott pénz által.
Én nemrég hallottam egy eléggé érdekes statisztikát, miszerint a világ pénzállományának 97%-a zsidókézben van... Ez azért eléggé elgondolkodtató.
Megjegyzem, nem kurucinforól, vagy egyéb jobbos helyről kaptam az infot.
Olvasd el a Világhódítók c. könyvet.
Abban le van írva minden. Nagyon fájdalmas egy könyv.
A világot kapitalista tőkések irányítják, akiknek nagyrésze zsidó, vagy zsidó származású.
Mégsem igaz ebben a formában, hogy a világot a zsidók irányítják.
Pénzemberek, tőkések irányítják a világot.
Persze, nem dolgoznak. Egy se. Erről van kimutatás is, önbevallás alapján, mind a nemtudomhánymillió zsidó azt írta, hogy a jövedelme 1: keresztény kislányok húsának a feldolgozásából 2: világméretű uzsorából áll össze, mínusz adó.
Az meg csak egy ravasz csel, hogy látszólag Izraelnek annyi olaja van, hogy ha nyikorog egy kapu, már behozatalra szorulnak, igazából a csapból is az folyik, ezért kell nekik a magyar vízkészlet.
Na, ez komolytalan. Kérdező, elmúltál 16?
Az összeesküvés elméletek persze érdekesek.
Az nyilvánvaló, hogy a tőkéseknek vannak közös érdekeik.
Egészen biztos, hogy szükség szerint legmagasabb szinten egyeztetnek az érdekeiknek megfelelően.
Azt viszont nehéz lenne meghatározni, hogy mennyi "egyeztetés", vagy megbeszélés számít "összeesküvésnek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!