Mi a véleményetek arról, hogy valójában a zsidók tartják kezükben az egész világot?
Kedves Kérdező!
Gondolom nem tanultál közgázt az alapján, hogy "Papírpénzt adnak nekünk (ez számukra értéktelen) aranyrudakért cserébe... és mi örülünk a papírnak".
Erről ez az írás jut eszembe:
Kedves Fehér Magyar Testvéreim, Honfitársaim!
Jehu vagyok (Héberül: יֵהוּא) - Jehosfat fia, Izrael királya, a bibliába is bent van a nevem. Na. Ezután a rövid szerény önéletrajz után engedjétek meg bevalljam cionista zsidó vagyok a javából.
De most Pálfordulás történt. Ezennel kérek bocsánatot tőletek a számtalan elillant acsarkodásokért, a mindennapi sértegetésekért, magyar gyalázásokért az itt elhanzottakért, a NOLBLOG lapjain a sikeres nemzet gyilkos propaganda gépezet magyargyűlölő kígyófészekben, az indoktalan fasisztázásért, nyilasozásért, a szinte reflex szerű bénító nácizásért, stb., stb.. Örömmel jelenhetem, mint Szent Pál a damaszkuszi országúton bandukolva, én jómagam is megtértem. Most más érintett zsidó hittestvéreim nevében is - Jehova legyen a tanum - alázatosan kegyelmeteket kérem. Rájöttem ha Magyarországból Cigányiát engedünk csinálni a már elkanászkodott mocskos parazita semmirekelő cigány hordák bűnbandáinak, akkor mi zsidók is ugyanúgy vesztesek leszünk mint Ti drága fehér magyar testvéreim. Izraeli állampolgárságom feladom, és ugyanzt javaslom a többi tőzsgyökeres hűséges NOL blogereknek, blogerínáknak egyaránt. Legyünk szégyenérzet nélül magyarok, küzdjünk együtt Magyarország visszanyeréséért, feltámadásáért. Kikeresztelkedek az izraelita vallásból, Római Katolikus leszek, és veletek együtt imádkozhatunk:
...Hiszek egy Istenben
Hiszek egy hazában
Hiszek Magyarország
Feltámadásában......
Felébredt őszinte Magyar (nem izraeli) Hazafias tisztelettel,
Jehu
P.S. Javaslom minden magyarországi izraelita egyesületben, intézményekben, imaházakban, (otthon lakásaitokban is) cseréljük ki az izraeli hatágú Dávid csillagos zászlókat az Árpádsávos igazi magyar lobógkra. Elvégre még se nem Izraelben nem élünk, se nem vagyunk izrael gyarmata, idegeneket kiszolgáló talpnyaló kutyák. Büszkén lengesse a Magyar színeket az Arab világban feltámadt függetlenségre vágyó harcok vihara. A Talmud helyett gyerekeinknek a zsidó iskokákba pedig vezessük be a magyar történelem oktatást, magyar népművészetet. A héber ÁBC helyett tanitsuk az ősi magyar kulturánk megszégyenített mestrségesen lekicsinyített kincsét a rovásírást.
Na ennek a hírnek hallatára biztos örülni (őrűlni?:-))) fogtok, kapaszkodjatok csak gyorsan a kipáitokba. Előre bejelentem holnap még délelött frissibe megyek felcsapok Gárdistának, és a Jobbik soraiba is később belépek. Ha esetleg szorongást okozna nektek megtérni, rátok is Gárda ruhát ölteni, nem szükséges a kinzó fájdalom, ne szenvedjetek hiába. Biztosítva lehettek, önzetlen bőkezű anyagi támogatásotok a Gárdához vagy a Jobbikhoz címezve hozzájárul országunk a nemzet pusztító tönk széléről való megmentéséhez.
Isten áldja meg szenvedő kis hazánkat, Magyarországot.
Ne legyetek hülyék!
Van benne valami.
A világ nyugati felén a legfejlettebbek a gazdaságok,itt nyugaton folynak le a legjelentősebb világkereskedelmi és pénzügyi folyamatok.A nyugati világ gazdasági központja pedig USA.Az USA pénzügyi/gazdasági központja pedig a Wall Street.A Wall Street-i banárok 70%-a pedig zsidó származású.És akinél a pénz van annál van ugye a tényleges hatalom is.
Ebből a szemszögből igaz a megállapítás.
Sok szenvedésen mentek át?
Mert talán a magyarok nem? vagy a franciák? Korea? India? Fekete Afrika?
UIggyan semmivel sem szenvedtek többet, mint bárki más... Amúgy meg, ha egy nép "ennyire" üldözött, akkor szerintem nem a világgal van baj, hanem velük.
"Mi a véleményetek arról, hogy valójában a zsidók tartják kezükben az egész világot?"
Baromság. A világot, kérlek szépen, a szingalézek tartják a markukban. Az ő ügynökeik a zsidók. Ezért a szingalézek minden bűnös összeesküvéséért a zsidókon csattan az ostor, miközben a szingalézek röhögnek a markukba.
Majd pont te, mezei állampolgár, fogod tudni, kik a világ valódi urai!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!