Miért nem veszik gazdasági blokád alá, valamint zárják ki Líbiát minden nemzetközi szervezetből? Helye van az ENSZ-ben egy ilyen államnak?
"Bár Bahreinről speciel nem hallottam, hogy vadászgépekről bombázták volna a tömeget"
Géppisztollyal lőtték a tömeget. Szerintem egy lelőtt embernek tökmindegy, hogy repülőgépről vagy kézifegyverből érkezett-e a lövedék.
Utolsó:
Ennyi erővel Iránt is ki kéne vágni. (Libanont például nem, mert ott a lakosság és a kormány legalább épeszű, és nem középkori fanatikus. Csak a szélsőséges, Irán által pénzelt tömeggyilkosokat. - Igen, tudom, hogy Izrael is elkövetett dolgokat.)
Szóval hülyeség ilyet mondani, hogy kivágnád Izraelt, mert tudok legalább 10 olyan országot írni neked, akiket ugyanannyi, vagy sokkal több indokkal lehetne kidobni.
Utolso:
Tehat nezzuk el izrael buneit, mert mas is gyilkol? Tehat mostantol fogva szabad egy nepet leigazni, foldjeit elvenni gyermekeit kiirtani, csak mert mas is megteszi? Irjuk at a bilbliat (a papa biztos belemenne ebbe is) "Ne olj, kiveve bosszubol.) bocs az off-ert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!