Mi a véleményetek arról, hogy már bombázzák is (! ) a líbiai tüntetőket?
Líbia keményebb dió lesz.Mert ott van olaj nagyobb a tét és nagyon kemény a helyi kasztrendszer.Sokkal vérengzőbbek mint Tunézia vagy Egyiptom.Kadhafitól és a fiaitól bármi kitelik.Nagy esély van egy elhúzódó polgárháborúra is.
De ami biztos , h ha azt hiszik , h egyik napról a másikra javulni fog az életszínvonal csak attól , h elüldözik a zsarnokokat akkor tévednek.Ez pedig kivándorlók millióival fenyegeti Európát.
Walter Sobchak válasza:
Ilyen, ha jól tudom, nálunk is volt 56-ban, a MiG-ek géppuskázták a tüntetőket"
Na ez azért már marhaság!Egyszer nem igaz, másodszor én tudom mikor jött ki a Gorkiji gyárból az első tíz MIG 21-es, 1959 szeptemberében. A gyár neve 21-es volt, innen kapta a gép a nevét.Magyar légtérben 1962-ben repült MIG először.
"Na ez azért már marhaság!Egyszer nem igaz, másodszor én tudom mikor jött ki a Gorkiji gyárból az első tíz MIG 21-es, 1959 szeptemberében."
Először is hülye vagy, mert elfeledkezel az ötvenes évek elején kapott magyar MiG-15-ösökrőlm ásrészt balf*sz is vagy, mert úgy próbálsz okoskodni, hogy közbe nem tudsz semmit, mert a MiGek nem a 21-el kezdődtek, hanem a MiG-1-el még 1940-ben. És nekünk a 21 előtt még volt 19-esünk, 17-esünk meg 15-ösünk.
A kérdés az, hogy a hadsereg mennyire van mellette, illetve ellene.
Amennyiben nem kívánják eltávolítani, elég, ha egy viszonylag kis része vesz csak részt a "rendcsinálásban", és Kadhafi megörzi hatalmát.
OFF: Walter Sobchak skizofrén?
ON: nagyon elfajult a helyzet Líbiában, és közbe kéne lépnie a NATO-nak, mielőtt Dél-Európát elözönlik az Észak-Afrikai menekültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!