Hát nem éppen Nyugat-Afrika. Az meg, hogy minden amerikai földbuta, műveletlen vagy hogy halomra lövik egymást k*rva nagy sztereotípiák. Ott is ugyanolyan emberek élnek mint itt.
2011. jan. 27. 12:55
2/21 anonim válasza:
Amerikában sokkal könnyebb élni, mint itt.. Ez a kihívás.
2011. jan. 27. 13:15
3/21 anonim válasza:
Igen,mert a magyarok nagy általánosságban kárörvendők, bunkók ,irigyek és elegem van.Van egy kínai barátom és kérdezte ,hogy miért tart itt az ország,meg mondtam ,hogy itt nem érdemes semmit csinálni mert ,ha valaki jóindulatúan ad valamit tesz a másiknak azt nem értékelik ,összetörik ,összefirkálják.A magyarok buta,nem megfontolt döntései és ugyanúgy a vezetőink buta,megfontolatlan döntései miatt másokat hibáztatunk ahelyett hogy mélyen mindenki magába nézne és nem csak sírnak ,hogy milyen igazságtalan az élet.MINDENHOL VANNAK IGAZSÁGTALANSÁGOK ÉS LESZNEK IS, de marhára idegesít az hogy ,ha megkérdezek valakit hogy hogy van csak azt halom ,hogy hogy tud panaszkodni.Tesznek bármit is ,hogy ne legyen rossz?!NEM.Nem hisztek nekem nézetek meg az utakat és az orvasi ellátást például.Persze tudom sehol sincs kolbászból a kerítés.Még egy utolsó dolog amiből elegem van,most én ezt leírtam és valószínűleg lesz egy olyan hogy valaki azt fogja nekem írni"ha valami nem tetszik el lehet menni",de amikor az mostani fiatalok 85% kimegy akkor mit fogtok mondani "á csak vicceltünk nem gondoltuk komolyan".
18 F
2011. jan. 27. 13:24
4/21 anonim válasza:
Nem.
Mert nem tudok angolul.
2011. jan. 27. 13:35
5/21 anonim válasza:
Szerintem nem. Hiányozna az itteni élet, bármennyire is nehéz, én itt érzem otthon magam.
2011. jan. 27. 13:36
6/21 anonim válasza:
Tudnék, csak nem akarok.
2011. jan. 27. 13:56
7/21 anonim válasza:
Sztem igen bár igaz csak Kanadában jártam eddig de milliószor jobb hely mint M.o
2011. jan. 27. 13:58
8/21 anonim válasza:
Nem. Egyszerűen nem tudnám megszokni az ottani kultúrát. Nem vagyok USA-ellenes, de szerintem akármennyire tartozik a nyugathoz mindkettő, Európa azért más - szerencsére. Itt akármelyik országba megyek tudok beszélgetni forma-1-ről, fociról, stb... Ott ez teljesen más, az egész érdeklődési körük teljesen elüt. Egyszerűen nem bírnám ki, hogy ne lehessen európai focit nézni, játszani. Ott pedig az nem menő. A metrikus rendszer hiánya is frusztráló, akárhová megyek a világban az 1 kiló az 1 kiló, kivéve ott. Nehogy már nekünk kelljen alkalmazkodni! - mondják ők. Hát szerintem meg nehogy már a VILÁGNAK kelljen hozzájuk alkalmazkodni. A vallásosságuk is undorító. Innen Európából nem sokára kiszorul az összes vallás és a racionális gondolkodás fog teret nyerni. Ők viszont olyan babonásak... A nyugat "Szaúd-Arábiája". Egyszerűen nem tudnék ott élni, az "öreg" kontinens a világ legjobb helye. Ja és úgy beszélek, hogy már voltam ott. Igaz, nem lehet általánosítani 1-2 állam után mind az 51-re(?), de amiket írtam azok általánosagban igazak.
2011. jan. 27. 13:59
9/21 anonim válasza:
Ha oda kellene költöznöm, akkor talán meg tudnék ott élni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!