Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mire jó az hogy majmoljuk az...

Mire jó az hogy majmoljuk az USÁT? Többnyire fiatalokra gondolok!

Figyelt kérdés

Van saját történelmünk,saját felfogásunk,de a mai fiatalok istenittik és majmoljak Amerikát.Hülye buta angol amerikai szlengeket használnak,próbálnak úgy viselkedni mint ők.Ez főleg a fiatalabb korosztályra vonatkozik.Egy lánytól múltkor kérdeztem valamit,erre angolul válaszól,miközben magyar és itt is született.Nagyon ki.baszta a biztositékot!

Ez nem az első ilyen eset volt nálam!

Nem vagyok amerika gyülőlő,mert valahogy leszarom hogy mi történik ott,de az iskolában nem tanítják a gyerekeknek a történelmet??Vagy a tanáris már angol szlengekkel kommunikál?Mondom nincs bajom amerikával,csak nekem ezek fura dolgok!

2011. jan. 26. 11:23
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
90%

"Nekem ez amerika majmolásnak tünik!!!"

Miért nem Nagy-Britannia majmolásnak? vagy bármilyen más országnak, ahol angolul beszélnek?

fóbiád van, oszt jónapot!

Ismétlem: ha nem tetszik az illető beszédstílusa, ne beszélgess vele többet!

2011. jan. 26. 11:49
 12/50 anonim ***** válasza:
100%
Se a deficit, se a differencia nem angol eredetű szó, csak az angol hangalakja is hasonlít a magyarra.
2011. jan. 26. 11:53
 13/50 A kérdező kommentje:
Na és akkor mivan ha sok ember utálja amerikát?Nem véletlenül!Ami ott megy az az erkölcsi fertő az már undoritó!Az embereket teljessen be hulyitik,semmi érték rendjük nincs,semmi tartás nincs bennük.Meg lehet nézni hogy miért történik ott annyi gyilkosság,rablás,drog túladagolás.Ez mind mutatja hogy milyen erkölcsi mocsokban élnek,ahol csak a pénz az úr.Volt egy felmérés amerikaiak között,a kérdés így szól hogy mennyire fontosnak neki a pénz és a jó lét.A lényeg az volt,hogy jobban félnek attól hogy nem fog olyan jól élni,mint a haláltól.A másik adatok szerint egész europában egy éb alatt nem történik annyi gyilkosság mint ott fél év alatt.Tavaly csak New orleansban volt 350 gyolkosság,és ez csak egy város.Igen sokak attól félnek hogy az az erkölcsi szemétdomb ide is elér!
2011. jan. 26. 11:54
 14/50 anonim ***** válasza:
92%

A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:36

Birom, hogy aki megírja a frankót, azt ezen az oldalon mindig lepontozzák. Lehet szidni Amerikát, de ott nem pontoznák le ugyanezért.

2011. jan. 26. 11:54
 15/50 anonim ***** válasza:
92%

Az, hogy a szlengbe bekerülnek idegen szavak, az nem Amerika majmolása.

Iskolában tanulnak angolt, rájuk ragad pár jól csengő szó (flash, fake, real, by the way stb.), ebben nem látok kivetnivalót.

Még az öltözködésükre sem mondanám, hogy Amerikát majmolós, mert inkább az európai trendeket követik. Simán elvegyülhetnének például Londonban, senki nem venné észre, hogy Kelet-európai, pedig a 90-es években még lehetett látni öltözködésben,..

2011. jan. 26. 11:58
 16/50 anonim ***** válasza:
96%
Uhh! Kérdező Te beteg vagy (nyugodtan lepontozhatsz)... Erkölcsi fertő, drog, gyilkosság??? Hányszor voltál ott, hogy ennyire belelátsz? Hmm??? Egyébként pedig hol élsz? Csak mert ezek bármelyik mai országra ráhúzhatók. Nálunk is van drog, gyilkosság, szemét, gyűlölet, rasszizmus, erkölcsi fertő stb. Szóval hiába rettegsz, amitől félsz, az már itt van! Sok-sok éve. :) Ébresztőőő!
2011. jan. 26. 12:03
 17/50 anonim ***** válasza:
94%

Erkölcsi fertő?

Nem védem Amerikát, de az minden országban van. Aztán nehogy azt mondd, hogy Amerikától vette át a többi ország a drogozást, rablást, gyilkolást.

Az emberek már raboltak, gyilkoltak a középkorban is, nemcsak most.

New Orleansban volt 350 gyilkosság tavaly? Lehet, ha nézel egy magyar várost, ott ennél több bűncselekmény is történt, még ha gyilkosság nem is.

Ébredj már fel kérdező!

2011. jan. 26. 12:04
 18/50 anonim ***** válasza:
87%

"A válasz megírásának időpontja: ma 12:02"

Hány éves vagy majom? Érted azt a szót, hogy IRÓNIA?

2011. jan. 26. 12:09
 19/50 A kérdező kommentje:

Uhh! Kérdező Te beteg vagy (nyugodtan lepontozhatsz)... Erkölcsi fertő, drog, gyilkosság??? Hányszor voltál ott, hogy ennyire belelátsz? Hmm??? Egyébként pedig hol élsz? Csak mert ezek bármelyik mai országra ráhúzhatók. Nálunk is van drog, gyilkosság, szemét, gyűlölet, rasszizmus, erkölcsi fertő stb. Szóval hiába rettegsz, amitől félsz, az már itt van! Sok-sok éve. :) Ébresztőőő!

Te aztán ku.rva okos vagy!Én nem jártam kinnt,de van egy jó barátom akinek az anyja kinnt él és ő kiszokott menni 3-4 hónapra egy évben!Azért mesélt dolgokat,hogy ott pl nem ököllel hanem fegyverrel intézik el a dolgokat.Ha valami nem tetszik,akkor fogja aztán fejbe lövi!Ennyi!Szép kis értékrendjük lehet.Igen abban igazad van,hogy már ideért.Veszem észre sajnos és itt látni hogy a mi értékrendünk is közelitt az övékéhez.Hajrá amerika!Aki meg itt védi amerikát,az huzzon oda büdös pi.csába ha annyira tetszik neki!Nem irigylem az amerikai életet és nem irigység beszél belőlem,mert olyan áron nem akarok jól élni hogy fegyverrel a párnám alatt kelljen aludi.

2011. jan. 26. 12:12
 20/50 anonim ***** válasza:
84%
A butítás már rég világ méretű ne hogy azt hidd hogy itt nem ez megy itt is vannak olyan környékek ha leparkolsz az autódal és beugrasz a közértben 10 perc múlva mindent lelopnak róla , ha egy jobb telefonnal mész leütnek és elveszik itt, a magyar fiatalok épp olyan hülyék mint az amerikai fiatalok.Amerikába több a bűnözés Magyarországban meg magasabb az öngyilkosok aránya nem figyeltem annyira ,de volt valami diszkó baleset,és pár lány meghalt miért mert valaki elordította, hogy tűz vagy késelés történt nem tudom már melyik volt és milyen érdekes ,birka effektus mindenki mint az őrült ,és senki sem gondolkozott.Lehet hogy Magyarországon sőt biztos 1980-ban okosabbak voltak az emberek ,de mára épp olyan hülyék mint az USA-ban ,ha nem hülyébbek Egy egyszer példa voltam Ausztráliába és hazajöttem kieset a zsebemből 100 AUD erre fel vette egy nagyon okos fiatal és örült hogy talált 100 Eurót majd én megmondtam hogy az AUD és eldobta, hogy az akkor semmit nem ér ,hát csak 16000 forintot ért még akkor mára 20000 Ft-ot ér ebből én mire következtem a magyar fiatalok már annyira hülyék hogy még el sem tudják olvasni hogy Bank of Austalia 100 dollars és nem az van ráírva hogy 100 Euró, most komolyan milyen értelmesek vagyunk is mi?
2011. jan. 26. 12:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!