Mire jó az hogy majmoljuk az USÁT? Többnyire fiatalokra gondolok!
Van saját történelmünk,saját felfogásunk,de a mai fiatalok istenittik és majmoljak Amerikát.Hülye buta angol amerikai szlengeket használnak,próbálnak úgy viselkedni mint ők.Ez főleg a fiatalabb korosztályra vonatkozik.Egy lánytól múltkor kérdeztem valamit,erre angolul válaszól,miközben magyar és itt is született.Nagyon ki.baszta a biztositékot!
Ez nem az első ilyen eset volt nálam!
Nem vagyok amerika gyülőlő,mert valahogy leszarom hogy mi történik ott,de az iskolában nem tanítják a gyerekeknek a történelmet??Vagy a tanáris már angol szlengekkel kommunikál?Mondom nincs bajom amerikával,csak nekem ezek fura dolgok!
"Nekem ez amerika majmolásnak tünik!!!"
Miért nem Nagy-Britannia majmolásnak? vagy bármilyen más országnak, ahol angolul beszélnek?
fóbiád van, oszt jónapot!
Ismétlem: ha nem tetszik az illető beszédstílusa, ne beszélgess vele többet!
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:36
Birom, hogy aki megírja a frankót, azt ezen az oldalon mindig lepontozzák. Lehet szidni Amerikát, de ott nem pontoznák le ugyanezért.
Az, hogy a szlengbe bekerülnek idegen szavak, az nem Amerika majmolása.
Iskolában tanulnak angolt, rájuk ragad pár jól csengő szó (flash, fake, real, by the way stb.), ebben nem látok kivetnivalót.
Még az öltözködésükre sem mondanám, hogy Amerikát majmolós, mert inkább az európai trendeket követik. Simán elvegyülhetnének például Londonban, senki nem venné észre, hogy Kelet-európai, pedig a 90-es években még lehetett látni öltözködésben,..
Erkölcsi fertő?
Nem védem Amerikát, de az minden országban van. Aztán nehogy azt mondd, hogy Amerikától vette át a többi ország a drogozást, rablást, gyilkolást.
Az emberek már raboltak, gyilkoltak a középkorban is, nemcsak most.
New Orleansban volt 350 gyilkosság tavaly? Lehet, ha nézel egy magyar várost, ott ennél több bűncselekmény is történt, még ha gyilkosság nem is.
Ébredj már fel kérdező!
"A válasz megírásának időpontja: ma 12:02"
Hány éves vagy majom? Érted azt a szót, hogy IRÓNIA?
Uhh! Kérdező Te beteg vagy (nyugodtan lepontozhatsz)... Erkölcsi fertő, drog, gyilkosság??? Hányszor voltál ott, hogy ennyire belelátsz? Hmm??? Egyébként pedig hol élsz? Csak mert ezek bármelyik mai országra ráhúzhatók. Nálunk is van drog, gyilkosság, szemét, gyűlölet, rasszizmus, erkölcsi fertő stb. Szóval hiába rettegsz, amitől félsz, az már itt van! Sok-sok éve. :) Ébresztőőő!
Te aztán ku.rva okos vagy!Én nem jártam kinnt,de van egy jó barátom akinek az anyja kinnt él és ő kiszokott menni 3-4 hónapra egy évben!Azért mesélt dolgokat,hogy ott pl nem ököllel hanem fegyverrel intézik el a dolgokat.Ha valami nem tetszik,akkor fogja aztán fejbe lövi!Ennyi!Szép kis értékrendjük lehet.Igen abban igazad van,hogy már ideért.Veszem észre sajnos és itt látni hogy a mi értékrendünk is közelitt az övékéhez.Hajrá amerika!Aki meg itt védi amerikát,az huzzon oda büdös pi.csába ha annyira tetszik neki!Nem irigylem az amerikai életet és nem irigység beszél belőlem,mert olyan áron nem akarok jól élni hogy fegyverrel a párnám alatt kelljen aludi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!