Mire jó az hogy majmoljuk az USÁT? Többnyire fiatalokra gondolok!
Van saját történelmünk,saját felfogásunk,de a mai fiatalok istenittik és majmoljak Amerikát.Hülye buta angol amerikai szlengeket használnak,próbálnak úgy viselkedni mint ők.Ez főleg a fiatalabb korosztályra vonatkozik.Egy lánytól múltkor kérdeztem valamit,erre angolul válaszól,miközben magyar és itt is született.Nagyon ki.baszta a biztositékot!
Ez nem az első ilyen eset volt nálam!
Nem vagyok amerika gyülőlő,mert valahogy leszarom hogy mi történik ott,de az iskolában nem tanítják a gyerekeknek a történelmet??Vagy a tanáris már angol szlengekkel kommunikál?Mondom nincs bajom amerikával,csak nekem ezek fura dolgok!
egyetértek az elősvel
"Nem vagyok amerika gyülőlő,"
de az vagy. és ez már beteges méreteket ölt! ha nem tetszik, ahogy ebszél a csaj, akkor ne beszélgess vele!
He ,what's up me'?:D
Na most komolyan,ha a nyelvbe kerülnek idegen szavak az azért van mert a nyelvünk fejlődik és ebből is az derül ki hogy nem halott a nyelv pl szia=see ya'=viszontlátásra ,vagy deficit magyar szó ami a deficit angol szóból ered csak másképp ejtik az angolok és azt jelentik hogy hiány vagy differencia=different=különbség.tehát enyi erővel a politikusok is angolul beszélnek a TV-ben és halód miközben ülsz a WC-n
Semmi bajom amerikával,félre értitek!Csak nem értem hogy miért nem lehet magyarul beszélni????Nekem ez amerika majmolásnak tünik!!!Válaszolhatna oroszul is vagy román,vagy persze a saját nyelvén,de nem ő angolul beszél!
A válasz megírásának időpontja: ma 11:32
Te meg tanuljál meg rendessen írni!
Mert úgy viselkednek, mint a fiatalok általában az egész világon.
Persze hogy úgy viselkednek,mert ők is amerikát majmolják!Ennyire egyszerü a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!