Vajon jól tettük hogy akkor beléptünk az europai unióban? Mi lenne másképpen?
"Nem lehet kilépni?Ha kilépnénk mi lenne?"
Ki lehet lépni, semmi sem tiltja meg, csak túl beszariak hozzá a jelenlegi vezetőink, forradalom kell, mint a Kubai volt 1959-ben, azzal felállítani egy forradalmi diktatórikus kormányt, ami kilépne az EU-ból!
csak nem tapsoltunk volna el egy csomó felesleges pénzt
Hát ez a nem mindegy!
Ki lehet lépni, semmi sem tiltja meg
Tudom hogy semmi nem tiltja meg,de nem hiszem hogy csak úgy menne a dolog,hogy figyu kollégák,holnaptól kilépünk!Szerintem tuti lenne valami következménye!Bár én annyire nem értek hozzá,de valami balhé biztos lenne belőle az EU részéről!
Szerintem egyértelműen jó, hogy beléptünk. Ezt a leépítik a mezőgazdaságot dologot meg felejtsétek már el. Gyakorlatilag ma bármelyik fejlett állam GPD-jének a mezőgazdaság max 2-4%-ot tesz ki:
Németország: agriculture: 0.9%; industry: 27.1%; services: 72% (2009 est.)
Franciaország: agriculture (2.1%), industry (19%), services (78.9%) (2009 est)
USA: agriculture: (1.2%), industry: (21.9%), services: (76.9%) (2009 est.)
és még sorolhatnám.
Ilyet csak olyanok állítanak, akik nem konyítanak hozzá meg az öreganyám, aki állandóan azzal jön, hogy bezzeg, ha a sóbányákat... akkor sokkal gazdagabb lenne Magyarország. Ilyenek a mesékben vannak. A 21. században a szolgáltatószektor a vezető.
"Bár én annyire nem értek hozzá,de valami balhé biztos lenne belőle az EU részéről!"
Nemhogy jó nagy botrány lenne, hanem Magyarország meg is szopná mint a torkosborz. Ugyanis az összes exportunk után vámot kellene fizetni. Azt meg hagy ne kelljen elmagyaráznom, hogy Magyarország a Németországba történő exporttól függ.
A lehető legjobb dolog ami Magyarországgal történt!
És ahogy már sokszor leírtam ,bár sok külföldi termék van a polcokon ,ennek az-az oka ,hogy a magyarok inkább megveszik a szlovák tejet ,mint a magyart ,mert 30 forinttal olcsóbb,ha a magyar termelők modernebb technológiákkal termelnének akkor már a magyar tej lenne 30 forinttal olcsóbb és ez minden olyan termékre ki kéne terjednie amit Magyarország képes magának megtermelni ill. előállítani pl voltam Franciaországban és Angliában ha bementem a boltba akkor pár termék kivételével csak olyan dolgot árultak amit az adót ország ki képes termelni pedig ők is az EU tagjai ,és mégis ,azért mert, olcsóbb ha a körtét maguknak termelik és nem Spanyolországtól veszik.A hitel Magyarország veszi fel tehát ne az uniót okold hanem az okos vezetőnket!
igen is meg nem is
sokminden
kb. ugyanígy, kölcsön lenne, talán még több is
nem
talán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!