Ellened, mint magyar ember ellen induló támadásnak érezed Orbán-kormányt ért kritikákat?
Tipikus fideszes fogás! Ha az igazsággal szembesítik, akkor azt kiáltja, hogy megsértették a "népét".
Már a frakcióvezető Lázár János is ezt csinálta a hírhedt szoborügyével.
Akinek nem ugrana be ez a fideszes fogás:
Nem lett kész a hódmezővásárhelyi József Attila szoborkompozíció minden bronz része az átadási ünnepségre, ezért festett gipszplasztikával pótolták. Viszont amikor ezt valaki kimondta, akkor nem volt annyi vér a pucájában Lázár Jánosnak, hogy kiálljon az emberek elé és azt mondja "igen, a kivitelezés csúszott, de az ünnepséget nem akartuk elhalasztani", hanem minden fröcsögő nyállal hőzöngött, hogy "megsértették Hódmezővásárhelyt".
És hát "Ha per, úgymond, hadd legyen per!" Úgyhogy még pert is indított az ellen , aki kimondta, hogy meztelen a király.
(Igaz a bírósági tárgyalásra már el se ment, mert pontosan tudta, hogy hülyeséget csinált. - Ez is olyan tipikusan fideszes viselkedés.)
A kérdésre:
Engem ugyan meg nem sértettek!
Azzal hamarabb megsértenének, ha az EU-ban ráhagynának mindent a Kápát-medence géniuszára.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:20
Helyesbítek, a választásra jogosultak 52-53%-át. Pontosan nem tudom, hogy mennyit értek el.
"Helyesbítek, a választásra jogosultak 52-53%-át"
Én is helyesbítenék, ez az 52-53% a Fideszre szavazók százalékos aránya a választáson ténylegesen részt vett választópolgárok között. Vagy valami ilyesmi.
Ez a "kétharmad" ez olyan kétmillió ember körül lehet. Ami azért még kerekítve sem kétharmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!