Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért hiszik azt, hogy milyen...

Miért hiszik azt, hogy milyen rossz Amerikában élni és, hogy milyen rosszak ott az emberek?

Figyelt kérdés

Erre itt egy komment aki ott él:

Ugyanis tervezzuk, hogy vegleg hazakoltozunk, de amig otthon csak rosszabodnak a dolgok, addig mindig csak tologatjuk a datumot. Termeszetesen az itteni eletnek is van pozitiv es negativ oldala. Pozitivumok, hogy itt lenyegesen konnyebb a megelhetes. Jo eletszinvonalon elunk, es kenyelmesen tudunk gyerek mellett is felretenni. Nagyon szeretem, hogy itt nem beszelnek ki az emberek, nem irigykednek, nem talalnak ki rolunk elkepeszto hulyesegeket unalmukban. Imadom az allando jo idot, az ocant, a mokusokat es a palmakat. Szerintem az amerikaik viszonylag jo fejek (habar zomeben nekem is europai barataim vannak, azert az igazi baratsaghoz a nagyon hasonlo gondolkodas kell), rengeteg kommentet olvasok, hogy azt irjak roluk, hogy felszinesek, butak. Vitatkozni nem fogok, csak egy pelda ami velunk tortent. Itt ugye meg az idegen is rad mosolyog egy boltban, megkerdezi, hogy hogy vagy (igen, meg ha nem is erdekli tenylegesen, de ez legalabb egy gesztus). Parom mar tobb mint 10 eve el kint, o jobban atvette ezt a gondolkodasmodot. Otthon ment a Tescoba vasarolni, penztarhoz erve, megkerdezte a penztarost, hogy hogy van, milyen volt a napja? A penztasor holgy, szinte felhaborodva kerdezett vissza, hogy miert erdelki ez ot? Tehat en ugy erzem, inkabb legyen ez a kedveskedo, kicsit nyalas stilus, mint a goromba, egymast semmibe vevo viselkedes.

Szeretem ebben az orszagban a kifogyhatalan termeszeti csodakat. Rengeteg csodas vizeses, nemzeti parkok, hegyek, gyonyoru tengerpartok, hozzank kozel van Kuba, a Karib szigetek, Bahamak, es szinte fillerekert lehet menni tengerjaro hajokkal.

Negativum hianyzik a csaladom, az otthoni baratok, es a negy evszak. :) Sajnos a hazaut haztol-hazig kozel 24 ora, de mindig megeri. :)

2010. dec. 27. 21:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

"Igen ez tényleg így van. Jóérzésű ember hosszabb távon nem maradna kint, ahhoz már nagyon korcsnak kell lenni, hogy valaki ott jólérezze magát a korcsok közt. Mondhatni teljesen azonosulni kell velük. Korccsá válni."

Te talán jártál már ott? Én nem jártam ott de ha valamit nem ismerek arról nem mondok véleményt. Lehet hogy tetszene lehet hogy nem. Az viszont biztos hogy te mindenképpen korcs vagy, ha így leszólsz valamit amiről azt se tudod hogy milyen.

2010. dec. 27. 21:49
 12/28 A kérdező kommentje:

"" te mindenkit kinézel aki nem magyar és nem veri a mellét, hogy mekkora magyar."

Idéznéd azt a modatom, melyben legalább halvány utalást tettem arra hogy magyar vagyok? Vagy ennyire idióta vagy, hogy már fantáziálsz is?"

Volt egy ilyen válaszod.

"Hát felfordulhatnának igazán."

Ilyet gondolom simán mondasz még az oroszokra, görögökre, kínaiakra, németekre, angolokra.

2010. dec. 27. 21:51
 13/28 A kérdező kommentje:

"Te talán jártál már ott? Én nem jártam ott de ha valamit nem ismerek arról nem mondok véleményt. Lehet hogy tetszene lehet hogy nem. Az viszont biztos hogy te mindenképpen korcs vagy, ha így leszólsz valamit amiről azt se tudod hogy milyen."

Hiába vitatkozol vele. Valami tanulatlan ember aki szerint csak magyarország van és a többi nemzet milyen szemét, mert jobban élnek mint itt.

2010. dec. 27. 21:53
 14/28 anonim ***** válasza:

kint éltem negyed évet.

NEM ROSSZ, CSAK MÁS, TELJESEN MÁS

2010. dec. 27. 22:03
 15/28 A kérdező kommentje:

"NEM ROSSZ, CSAK MÁS, TELJESEN MÁS"

Mik voltak a tapasztalataid? Miben más?

2010. dec. 27. 22:11
 16/28 anonim ***** válasza:

Nemzeti-keresztény értékredet vallok, nálam Isten, Haza, Család!

Ezzel szemben a kint tombol a liberalizmus, az erkölcsi-és faji fertő: rengeteg a nyílt homokos, egyes városrészeken járva(zsidónegyed, kínai negyed,stb...) az ember már másik országban érzi magát, mindenki-mindenkivel kefél.

Ha nem vagy elfogadó, akkor rasszista vagy odakint, ez így működik sajnos. Számomra felfoghatatlan, hogy a vágott szemű, a mexikói, a feka hogy lehet amerikai.

Viszont az emberek kedvesek, figyelmesek, jó kedélyűek. Az élet gördülékeny, bejáratott dolgokkal.

Érdekes a kontraszt, nekem tetszik, de nem vagyok amerika-b*zi, ha tudnék élni ott pár évet, akkor is csak a kereset maitt, aztán hazajönnék.

2010. dec. 27. 22:40
 17/28 A kérdező kommentje:

"Számomra felfoghatatlan, hogy a vágott szemű, a mexikói, a feka hogy lehet amerikai. "

Miért ne lehessen? Milyen lenne ha az az ország nem engedné be magukhoz és nem engedné meg, hogy honfitársuk legyen amelyet bevándorlók alapítottak?

2010. dec. 27. 22:44
 18/28 anonim ***** válasza:

AZ ADDIG RENDBEN VAN, DE ÉN NEM A LIBSI MESÉKEN NŐTTEM FEL, ÉS ENGEM AZ sdzs sem vezet meg, a kínai kínai, a feka feka, a mexikói mexikó, a magyar meg magyar.

Lehet hogy amerikában ez fordítva van,de nekem így természetes.

2010. dec. 27. 22:47
 19/28 anonim ***** válasza:

"Nemzeti-keresztény értékredet vallok, nálam Isten, Haza, Család"

Gyere a midwestre, vagy délre ott 50-60% aktív hívő, teli vannak a templomok.

Amúgy igen más! Igen más:

nem koszos

jók a bérek

kedvesek az emberek

szépek a házak

nem gyűlölködnek

befogadóak

életképesek, vidámak, törekvőek

Sziasztok! Én megyek ki!

Egy igazi robosztus magyarnak ezt tényleg nehéz megszokni.Nekem ment, megyek vissza, amint lehet

(irja majd az aranyoska : menj a p.. g. .. f. . .; válaszom lesz: köszi, majd kintről irok neked szivecskéket)

(Magyarországi németként vonatkoznak rám, tehát német vagyok elvileg, és ki is használom ezt mert én ezekkel a magyarokkal közösséget nem vállalok az biztos!!)

Kérdező: ne add fel! én szívesen olvasom az írásaid, egy vevőd már van, akit felderítesz :)

2010. dec. 27. 22:50
 20/28 A kérdező kommentje:
Mindenki ugyanolyan ember bőrszíntől független.
2010. dec. 27. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!