Milyen Románia politikája, gazdasága?
Románia fejlett, kultúrált ország, az Északkeleti vidékies területeken, mint Máramaroson kívül.
Sok mindenben lekörözte Magyarországot, de pl. sokkal nagyobb ott a vallásosság (Európa legvallásosabb országa) és a rasszizmus sokkal szélsőségesebb, mint nálunk.
A román nemzet szerintem egy Kelet-Európaias és kicsit erőszakos változata az olaszoknak.
A magyaroknál sokkal pozitívabb világképük van, és az átlagromán kevésbé rasszista és idegengyűlölő, mint az átlagmagyar.
Mi az a sok minden amiben leköröztek?
Amúgy meg ellent mondasz magadnak mert azt mondod sokkal szélsőségesebb a rasszizmus utána meg azt írod hogy kevésbé rasszisták mint a magyarok.
Nem mondtam ellent.
Úgy értettem, hogy kevesebb a rasszista ember, mint nálunk, viszont az aki rasszista, az szélsőségesebb tanokban hisz, mint a magyar rasszisták.
nincsenek úgy eladósodva mint mi, hamarabb érhetik el az eus életszínvonalat, hamarabb lehet eurójuk is, mint nekünk. jelenleg ott is tolvaj senkik uralkodnak, csak kevesebben lopnak, nem lopnak annyit, mint a mieink, tehát nem a pl brit miniszterelnök életszínvonalán akarnak élni, hanem beérik kevesebbel.
én ezt látom.
ahhoz vissza kéne fizetnünk az adósság minimum 25%-át.
gdp80% x0.75 = gdp60%
véleményem szerint ez 20 éven belül nem történik meg, mivel az adósság növekedése még csak nem is stagnál, nem hogy az állomány csökkenne.
a Románok pedig ezt, vagyis az 5-ből 1 kritériumot máris teljesítették. (mármint azzal, hogy nem adósodtak el)
az inflációt és a költségvetési hiányt lefaragni ehhez képest smafu lesz.
azokat még a mieink is meg tudják csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!