Izraelben oriasi erdotuz tombol. Nem lep meg benneteket, hogy a fel vilag segitseget kuld az oltashoz?
Oroszorszag, Torokorszag, Gorogorszag, Ciprus, Egyiptom, Jordania es meg hosszu a sor. Kuldenek ontozo repulogepeket, oltoanyagot, mindenfele felszerelest.
Engem nagyon meglepett.
Miért lep meg? Bárhol a világon baj van, az emberek készek az összefogásra, a segítségnyújtásra.
Másfelől meg, bármelyik országok pl. külügyminiszterei, ha összeülnek, ott az Nr1. érdek nem a küldő országé lesz....
én az első válaszolónak adok igazat!!!!
érdekes meglehetősen érddekesssssssssss
Mi lep meg? Ha nem lenne ennyire szelektív a látásod, láttad volna, hogy más esetekben is vol ilyen.
Egy példa:
"ki nem hagynátok egy jó ziccert a zsidózásra..."
Igaz.
Tavaly év elején volt valami szegény országban egy földrengés mégis mindenki ment segíteni.
Vagy nemrég az oroszoknál. Az eu és az USA ment volna segíteni.
Tisztítótűz!
Ha nálunk lenne hasonló, ide is küldenének segítéget. Inkább az lep meg, hogy nem mi voltunk az elsők és legnagyobbak a segítésgben. Mi majd nyilván befogadjuk az otthonukat elvesztőket.
Az lep meg, hogy a zsido allamot a tobbi orszag TENYLEG ugy tekinti, mint barmely mas orszagot.
Pedig en azt hittem, hogy no az antiszemitizmus, es ezert csak formailag fogadjak el Izraelt a tobbiek. De a tortentek szerint tevedtem. A zsido allam tenyleg elfogadott.
Küklopsz lettél.
Miért lepődnék meg... Anno azt a kis torosz tengeralattjáró legénységet is a brittek mentették meg...
Mi abban a meglepő, hogy ha valahol baj van, akkor segítenek a rászoruló embereken...
Itt ne láss politikát... Ez emberekről szól, és nem pénzről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!