Az Európai Parlamentben Szegedi Csanád megköszönte a Gárdisták segítségét a gátakon. Mondott még mást is. Igazat adtok-e neki?
A tűzoltóknak is megköszönte, meg röviden mindenki másnak. Viszont majdnem úgy állítja be, hogy a Maygar Gárda mentette meg az országot, míg a romák megint csak tönkre akarják tenni az országot.
Viktornak van jobb dolga is, mint hogy a Gárdával foglalkozzon.
10:31 te is ott voltál, hogy itt pampogsz???
A rendőrök csak nagyritkán fogtak a kezükbe valamit, a gárdisták pedig már amióta kezdődött ez az egész már kimentek, az egyetemisták is csak később csatlakoztak.
semmiség? Majd ha a te házadat fogja elönteni a víz neked is semmiség lesz ha valaki segít????
Nem tudom, az antifatüntetők kint voltak a gátakon?
Nem öntömjénezés ez, hanem a való igazság, ha a gárda nincs ott sok helyen, sokkal nagyobb károk keletkeztek volna. A zorbán legalább, amikor megköszönte a sitteseknek a munkát, annyit legalább mondhatott volna:
"Köszönöm a, bár betiltott, Magyar Gárdának is a segítséget." Belehalt volna?
Addig, amíg ilyen mértékű a cigánybűnözés, és ekkora kettős mércét alkalmaznak a jog képviselői, mindig is lesz Magyar Gárda, ilyen vagy olyan néven. És lássuk be, szükség van rá. Mint egy kommentemben leírtam, addig örülhetnek a cigányaink, amíg csak masíroznak, mert ha továbbra se találnak megoldást a cigánybűnözésre Pintérék, talán létrejön egy olyan szervezet, amely nem csak masírozni fog...
Ennyire szeretnéd, hogy Orbán megköszönje? :D
"Mint egy kommentemben leírtam, addig örülhetnek a cigányaink, amíg csak masíroznak, mert ha továbbra se találnak megoldást a cigánybűnözésre Pintérék, talán létrejön egy olyan szervezet, amely nem csak masírozni fog..." ez igaz,de miért fenyegetőzől? Ha ennyire tenni akarsz valamit lépj be a Polgárőrségbe, mint ahogy én ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!