Mit szóltok ahhoz hogy egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a lárvák/bogarak ételek elfogyasztásával?
Úgy is mondják hogy a jövő étele, sok benne a fehérje, könnyű tenyészteni...stb
EU is közölte hogy lassan hozzá kéne szoknunk hasonló ételek elfogyasztásához!
Ti hogy vagytok ezzel?
Én személy szerint undorodom tőle!:S
"EU is közölte"
Nem tudom miért kell állandóan úgy táncolnunk ahogy más fütyül... Miért nem tudunk önállóak lenni?
Most ha az EU azt mondja, hogy igyuk ki a bilit, akkor kiisszuk?
Ha azt mondja, hogy mától minden villanykörte kék színű legyen, akkor kicseréljük őket kékre?
Ha azt mondja, hogy mostantól minden autóban legyen szőrös dobókocka dísz akkor teszünk?
Nem értem ezt a "Mert az EU azt üzente" mentalitást....
És aki nem akar majd lárvákat enni, azzal mi lesz?
A demokrácia ellenségévé nyilvánítják és terrorizmus vádjával levadásszák? Vagy rásütik, hogy lárvaevés-tagadó, és bebörtönzik?
Erre mit mondjunk? Majd mikor már kétszer ennyien leszünk a Földön, és örülni fogsz, hogy ehetsz mindennap egy marék lárvát, és a gyereked elé tudsz tenni egy tál bogár-pörit, akkor tedd fel ismét a kérdést.
Mellesleg ne fogd fel ilyen hülyén a kérdést. Persze, hogy undorodsz, mert te nem vagy hozzászokva, Európában más kép él az emberek fejében a táplálkozásról, mint pl. Afrikában. Na ott meg lehet, hogy undorodva húznák el a szájukat a körömpörkölt és véreshurka láttán.
Józan szemszögből nézve a bogarak is épp olyan fogyasztásra alkalmas ételek, mint a disznóhús...
"bogarak is épp olyan fogyasztásra alkalmas ételek, mint a disznóhús..."
Nem ezzel a végülis logikus ténnyel van bajunk, hanem azzal, hogy megint a szabad döntés helyett az EU-tól kell átvenni valamit zombi-üzemmódban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!