Nem furcsa, hogy a világ legtöbb részén ki tudott alakulni egyfajta civilizáció, csupán Afrikában nem? Mi lehet ennek az oka annak, hogy egyedül ott nem hagytak fel a törzsi berendezkedéssel?
hát én meg úgy látom, hogy neked inkább egy hit kérdése. szóval hiszel bennem, hogy mindenki egyenlő. Ahogy énis hiszek istenben, (jó ez furán hangzik annak a szájából aki elítél más etnikai csoportokat) de akkor is. Én ha elkezdek vitázni és ha látom, hogy olyan évekkel vág vissza az ellenfelem amik ésszerű logikus és perdöntő akkor elismerem az igazát. Vagy pedig kitartok a hitem mellet bár ráhagyom a dolgot. javaslom te is cselekedj most így.
Ja és a végén a magyarok is elvoltak nyomva az 1500-as évektől egészen 1989 ig, mégis rengeteg remek embert adtunk a világnak és egy átlagember is megvan egy olyan szinten ami szerintem átlagon felüli a világhoz képest.
"Nem furcsa, hogy a világ legtöbb részén ki tudott alakulni egyfajta civilizáció, csupán Afrikában nem?"
A világ "legtöbb részén" nem "egyfajta", hanem sokféle civilizáció alakult ki. Afrikában is sokféle civilizáció kialakult, legfeljebb nem hallottál még Maliról, Dahomeyről, Zimbabwéról, Egyiptomról vagy Zanzibárról. A középkortól kezdve általában csak az őserdőkben és sivatagokban volt "törzsi berendezkedés".
tegnap 19:26
Csak hát tényszerűen nem igaz, hogy Afrikában nem volt civilizáció. Attól, hogy nem tudsz róla, még volt, fogd már fel, szerencsétlen.
SZVSZ a törzsi kultúra is civilizáció! Nem értelek benneteket! Egyik pillanatban éltetitek a civilizációt, másik pillanatban csak a globalizációt látjátok benne!
-.-
ma 07:22
Felőlem lehet a törzsi lét is civilizáció, csak hát egyszerűen hamis, nem igaz, tévedés, hazugság, hülyeség, baromság az az állítás, hogy Afrikában csak törzsek éltek és nem voltak városok, királyságok, birodalmak. Egyszerűen nem úgy van, ezt kellene felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!