Személy szerint mit tehetnék Izraelért, mint az euro-atlanti civilizáció védőbástyájáért?
Költözz haza.És vidd a többieket is.
Viccet félretéve, én inkább a "védőbástyán" kívül tartózkodnék.Szóval az arabok meg a zsidók irtsák csak egymást, én nem szólok bele, amíg itthon nem hőbörög egyik sem.
A kérdésre válaszolva:
Semmit.Izrael meg tudja védeni magát,neki van a legmodernebb és leütőképesebb hadserege meg pár tucat atombombája, ja és az USA is rohanna egyből ha vmi gáz lenne.Szóval nem kell őket félteni.
Ugyan ne törődjetek a kérdéssel! Nyilvánvalóan provokatív célzatú.
Csak az a kérdés, hogy a Gyakorikérdések szerkesztői írták-e, hogy növeljék a hozzászólásszámot, vagy csak valamelyik agyament hülye szórakozik. :S
Haggyátok figyelmen kívül szerintem.
A pontozásos rendszer azért van, hogy az emberek versenyezzenek. Hiszen többeket érdekel, hogy mennyi pontjuk van - és így több hsz-t írnak. A több hsz. pedig több pénz az oldalnak.
Az provokatív írások szintén ezért vannak. (Bár nem feltétlen ők csinálják - van elég idióta anélkül is.) A politikai (mszp-fidesz-stb.), faji (cigány-zsidó-stb.), és vallási (keresztény-ateista), meg a szexuális (elég nagy-e a 45 centis péniszem) féle írások váltják ki a legtöbb hozzászólást és olvasást. És minél többen olvassák, minél több az oldalletöltés, minél több az új írás, annál többen klikkelnek a fizetős reklámokra (google,stb.), és annál nagyobb összegért adható ki a reklámfelület (banner). Pénzből él az oldal is.
Egyébként vajh miért lett lepontozva az előttem és az előttem 2-vel lévő válasz? Nemtán lényegre tapintott??? :)))
Ez az írás meg nyilvánvalóan provokatív. Ha nem az lenne, a gazdája már kkommentelt volna.
Nem provokatívnak szántam a kérdést, és nem az oldal üzemeltetője vagyok, csak egy egyszerű felhasználó.
Aki nem értette esetleg a kérdést, annak ajánlom figyelmébe Huntington művét a civilizációk harcáról.
Egy egyszerú válasz:
Izrael soha nem volt és nem is lesz az euro-atlanti civilizáció védőbástyája. Mindig a saját érdekeit tartja szem elött és ehhez minden eszközt megadni neki Európa és az USA sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!