Mi a véleményetek arról, hogy Szlovákiát még ma sem ismeri el önálló államként Liechtenstein?
Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 23:57
2/14 anonim válasza:
Érdekes, de ettől még nincs világvége.
3/14 anonim válasza:
Erősítenünk kell a kapcsolatokat Liechtenstein baráti állammal. Zagyva Gyula már meg is kezdte egy magyar-liechtensteini baráti kör alapítását. Liechtenstein fontos stratégiai szövetségünk, előretolt bástyánk az imperialista fertő közepén.
Vona Gábor :)
4/14 anonim válasza:
Részben a Benes dekrétum miatti ellenérzésük, de nagyobb részben a II. Világháború végén a csehszlovák felszabadító erők Nyugat-Csehszlovákiában történő a liechtensteini vagyon és érdekek elleni fellépésük miatt van ez. Tudtommal tavaly vették fel újra a diplomáciai kapcsolatokat.
5/14 anonim válasza:
Kínát egy rakás ország nem ismeri el, de ez nem zavarja őket.
6/14 anonim válasza:
Mert álé álé álé óóóóó f@szszopó Szlovákiiiaaaaa :D
Fradi tábor :)
7/14 anonim válasza:
Már elismeri, pár hónapja volt a hírekben
8/14 anonim válasza:
Hol egy liechtensteini? Pacsit neki.
9/14 anonim válasza:
Már csak egy kérdés? Ki a fenét érdekel?! Én is idősebb vagyok, mint Szlovákia...
10/14 anonim válasza:
"Már csak egy kérdés? Ki a fenét érdekel?! Én is idősebb vagyok, mint Szlovákia..."
nem vagy idősebb 1939ben már létezett szlovákia vagy tán magyarország is csak 1921 óta létezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!