Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megoldás intezmenyes Hungarofo...

Etja kérdése:

Megoldás intezmenyes Hungarofobiàra/nacikra? Miért ilyen primitiv a másik àllam?

Figyelt kérdés

1. Tehat nem az hogy korbevesz 6 kopasz hanem allami apparatus.

Külfoldon élő magyar vagyok es talaltam egy jo allast. Ott dolgoztam sokaig.

Mikor adot fizetek az ízlik az allamnak, mikor nekem kell segítség, bemegyek a hivatalba, se hali se csá "nem kapsz penzt". Nem azart vagyok itt, de jo tudni... 2 honapig kell varni fizetes meg etel nelkul, kuldozgetnek korbe a keruletekben, akkor mindig kifogasokat talalnak ki miert kapok keveset, nem kell itt lakni el lehet költözni, lejárt a tartozkodasi engedelyed - mondom EU állampolgár, nem afrikai menekült....

Eleinte irogattam a fellebbezest, aztán Ombudsmann megállapított hogy alkotmányellenes, meg egeszsegkarosodasom szarmazik belole, de csak csináljak. Mostanában megvarjuk a hivatalnokokat esti wellnessre.

Kicsit unalmas már hogy mindenkivel ordítani kell meg összepakolni ha eredményt akarok. Madárnak néznek.

Mi a hosszútávú effektív megoldás?

2. Nem mondunk neveket.

De miért ilyenek? Kuturalisan vagy tenyleg genetikailag korlatoltak? Neveik szinonima a primitivre meg embertelen szelsosegesre. A vilagnak meg van a velemenye roluk.

Nem tanultak a vilaghaborukbol? Csináljak tovább csak suttyomba.

Itt nincs magyar kisebbseg, a menekultekkel meg nem tudom azonosítani magam.

Sajnos az erőszak meg bunozes se ismeretlen. A rendorok meg a bunozot vedik. Ez egy fajta modern pogrom.

Megegyszer, neveket nem mondunk.

ma 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:
28%

1. Na pont ez az, erröl beszelunk, ez a tipikus nyugati liberális képmutatás. Amig dolgozol, adoztatsz, persze, mosolyognak, aztán mikor neked kell valami, hirtelen mindegyik hivatal süket, vak, meg persze “nem lehet semmit tenni”. Ha meg fellebbezel, Ombudsman, törvény, semmi. Hivatalba bemész, úgy kezelnek mint valami koldust, de persze, a befizetett adód az kellett nekik. Ezért mondta Orbán Viktor is mindig, hogy a nyugatnak nem számítanak a magyar emberek, csak amíg hasznuk van belőlük, utána mehetünk a kukába.

A baloldal ezt akarja Magyarországon is, egy olyan rendszert, ahol az egyszerű ember semmit nem ér, csak a kiválasztottak kapják meg a támogatást. Ott kinnt már így van, aki dolgozik, tisztességes, az semmit nem ér, de ha hangos, balhés vagy, akkor kapsz pénzt, lakhatást, mindent. A Fidesz viszont azt mondja, hogy a magyar emberek az elsők. Nem kell hónapokat várnod a saját pénzedre, nem kell a hivatalok közt rohangálnod, mert nálunk az állam nem arra van, hogy szívasson, hanem hogy segítsen.

Ezért van az is, hogy aki kint él, előbb-utóbb rájön, hogy semmibe veszik, ha bajba kerül. A saját bőrödön tapasztalod, hogy a “fejlett nyugat” csak kirakat, mögötte meg ugyanaz a korrupció és szemétség, amit nálunk 2010 előtt Gyurcsány csinált. Ez a különbség egy nemzeti kormány meg a liberális rendszer között.

2. Miért ilyenek? Mert ez a kultúrájuk. Egyesek egyszerűen genetikailag nem képesek normális, emberi módon gondolkodni, csak az erőből meg a hatalomból értenek. Nem tanultak a világháborúkból, sőt, ha lehetőségük lenne, most is ugyanazt csinálnák, csak más eszközökkel. Ha nem tudnak nyíltan támadni, akkor hivatalokkal, bürokráciával, jogtiprással szívatnak. Ez egy modern pogrom, csak most nem fegyverrel, hanem “lejárt a tartózkodásid”, “nincs jogosultságod”, “nincs keret” szöveggel próbálnak tönkretenni.

És miért folytatják? Mert megengedik nekik, mert a világ kettős mércéje védi őket. Nyugaton mindent elnéznek nekik, miközben másokat a legkisebb dologért is megbüntetnek. Ezért van az, hogy a rendőr ott a bűnözőt védi, nem az áldozatot. Az igazságnak ott semmi értéke nincs, csak annak, hogy ki van hatalmon.

Ezért kell, hogy Magyarország erős maradjon, ezért kell a Fidesz, ezért kell Orbán Viktor. Mert ha ezek egyszer itt is elkezdik, akkor nem lesz megállás. De Magyarország nem kér ebből, nem hagyja, hogy egy idegen ideológia megmérgezze az országot. Nekünk nem kell ez a korrupt, szemét rendszer, amit a nyugat felépített magának.

ma 14:59
 2/2 A kérdező kommentje:

1. Biztos hogy ők is szivatnak néha, de azért Magyarországon sose tapasztaltam ezt az életveszélyes survivor játékot, hogy a legraszorultobbakat kidobjuk az utcára pénz meg kapcsolatok nélkül, ellopjuk a holmijat és akkor fegyvert adunk nekik hogy oljenek aztán meg bekerul a hiradoba valami kamu témával.

Sőt más országokban se pedig voltam 6 másik országban is legalább.

2. De miért van hogy más országokban nem olyan csak abban a bizonyos 2 országban? Állítólag genetikailag hajlamosak olyan betegségekre amik csökkentik az érzelmek megértését.

Vagy ha meg kultúra, akkor hol romlik el az ősidők meg a háborúk közt? Esetleg a nyelv hatása? A geopolitikai érvelés számomra nem logikus, mert Magyarorszag is kozrefogott állam mégse akarta elfoglalni a világot.

Szerintem nem 1 ember kell Magyarországnak. Mindenkinek képesnek kellene lennie megvédenie magát. És nem csak undorito titkos beavatasokon keresztül. Magyarországnak sokkal erősebbnek kellene lennie ezzel szemben, de a baj az hogy nem beszélnek róla. Vagy nem eleget.

ma 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!