Na most akkor lesz harmadik világháború vagy nem? Egyik média ezt mondja a másik nem! Most mi f*Sz van?
Figyelt kérdés
okt. 2. 16:11
1/11 anonim válasza:
Lesz. Ebben teljes az egyetértés.
Csak még abban nem, hogy mikor.
2/11 anonim válasza:
Melyik mondja hogy lesz? Tán csak nem az Origo?
5/11 anonim válasza:
Mért ne lenne? Eddig hány világháború maradt el?
6/11 anonim válasza:
És Oroszország sem olyan hlye, hogy megtámadja Ukrajnát... bár, annyi pénzem lenne, mint ahány jövőbelátó van...
Én tegnap már leritam, hogy szerintem, ha ez a konfliktus eszkalálódik és elhúzódik, szerintem, ki lehet jelenteni, hogy a 3. VH elkezdődött. Ma még várnék vele, de, lehet, hogy Karácsonyra, már kimondható sajnos.
7/11 A kérdező kommentje:
Az Origo másból sem áll ki csak a világháborúval riogatja a népet... + A háziorvosnál is a sok öregasszony ezt fújja
okt. 2. 17:31
9/11 R.Speltzer válasza:
Ezt senki nem tudja megmondani, felesleges jósolgatni
'22 április végére befejeződött a Muszka-Ukrán háború is
10/11 anonim válasza:
Dehogy lesz...
Origót meg ne olvass, azon az oldalon egyetlen igaz szó van, az aznapi dátum. Minden más hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!