Olvasom a friss hírt, hogy Ukrajna belement az azonnali 30 napos tűzszünetbe? Dehát úgy tudtam, hogy Amerikával tárgyalt, nem az oroszokkal. Az oroszok erre mikor és hol mondtak igent?
Figyelt kérdés
tegnap 23:45
1/6 anonim 

válasza:

Még sehol. De előbb az ukikat kellett megpuhítani.
3/6 anonim válasza:
Kérdés inkább, hogy az oroszok belemennek -e, mert ez inkább Ukrajnanak kedvező.
4/6 anonim 

válasza:

"mert ez inkább Ukrajnanak kedvező"
Én ezért nem értettem korábban hogy Zelenszkij miért volt ilyen elutasító egy tűzszünettel kapcsolatban...
5/6 anonim válasza:
Mert zelenszkij játsza az eszét és amíg van nyugati és amerikai fegyver addig háborúzni akar. De ahogy elfogy, tűzszünetet. Egy szélhámos szarházi a csávó.
6/6 anonim 

válasza:

Mi a garancia hogy a 30 nap alatt az EU és az amcsik nem tömik ki az ukránokat fegyverekkel hogy utána támadást indítsanak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!