Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Durván becsapta Trump a híveit?

Durván becsapta Trump a híveit?

Figyelt kérdés
Az USA gazdasága 3%-kal esett vissza mióta Trump az elnök. Alapvető élwlmiszerek ára is felment. És a vámok által okozott gazdasági kar csak most következik.

márc. 5. 09:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
33%
Aki minden szavát elhitte ennek a handabandázó narancssárga bugrisnak, az érezheti úgy, de valójában azt csinálja amit ígért. Káoszt.
márc. 5. 10:42
 12/25 anonim ***** válasza:
49%
Miért narancssárga?
márc. 5. 10:48
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

A tőzsde viszont pont az EUR csökkenését mutatja a USD-hez képest.

[link]

márc. 5. 12:27
 14/25 anonim ***** válasza:
47%

Hagyomány, hogy soha senkit nem hívnak meg külföldről a beavatási ceremóniára, de most Trump megtörte a hagyományt, és egyedüliként meghívta Hszi Csi-Pinget, aki viszont visszautasította a meghívást. Akiket lehetett látni külföldi államfőket az utána lévő fogadáson, azok nem meghívóra mentek, hanem magán projektként celebkedni. Annak meg semmi értelme nem lett volna, hogy Orbán egy pohár pezsgővel a kezében mindenki által 2 m-re elkerülve ott tébláboljon. Ez az egész a belpolitikának szólt, Trumpnak még ideje se lett volna foglalkozni Orbánnal, ilyenkor a támogatóit kell istápolni. Orbánt viszont egyedüliként korábban meghívta a magánbirtokára, ez sokkal többet jelentett.

márc. 5. 12:44
 15/25 anonim ***** válasza:

Miért te milyen színűnek látod a képeken, videokon?

Nyilván festi magát, vagy csak sz.r a sminkese.

márc. 5. 12:53
 16/25 anonim ***** válasza:
#16, nem tudom, sosem gondolkodtam rajta. Nekem a narancsról mindig a magyar politika jut eszembe.
márc. 5. 12:56
 17/25 anonim ***** válasza:

Nem arra céloztam, hanem a hogy milyen színű a feje.

Rossz az aki rosszra gondol. :)

márc. 5. 13:00
 18/25 anonim ***** válasza:

2024.szept-2025.január 10. árfolyamtábla, nice try...

márc. 5. 13:04
 19/25 anonim ***** válasza:

18#

Pont az általad megadott szakaszban emelkedik a dollár:

[link]

Nézd len a grafikont, válts 6 havi nézetre. Január után kezdett esni.

márc. 5. 13:46
 20/25 anonim ***** válasza:
Hagyomány hogy jelentéktelen vezetőket igen mint Orbán nem hív meg semmi komolyabb ország, így hát maradnak a komcsi keleti országok számára nagy dícsőség ez a magyaroknak!
márc. 5. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!