Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Azoknak akik Kamala nagy...

Azoknak akik Kamala nagy győzelmét jósolták: nem érzitek magatokat hülyén, hogy a közvélemény kutatások így megvezettek, becsaptak?

Figyelt kérdés

Majdnem naponta lett kiírva kérdés hogy:

"Trump megint megtámadja a Capitoliumot ha veszít?"

"Ebben az államban Kamala vezet, akkor nyerni fog?"

"Közvélemény kutatások Kamala győzelmét jósolják, ő fog nyerni?"

És ehhez hasonlók.

Most hogy kiderült hogy a média gátlástalanul hazudik (mint ahogy Biden szellemi állapotáról is) nem érzitek magatokat becsapva?

Igaz ez a hazai Tisza-Fidesz közvélemény kutatásokra is.

nov. 7. 00:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%

"Most hogy kiderült hogy a média gátlástalanul hazudik"

Javítanám: Most, hogy kiderült a ballib média megint gátlástalanul hazudik....

"Igaz ez a hazai Tisza-Fidesz közvélemény kutatásokra is."

Mit gondolsz kik állnak a tisza mögött? Pont ugyanazok akik a demokrata kampányt is csinálták, csak még gyengébb minőségben.

nov. 7. 00:26
 2/14 anonim ***** válasza:
38%

A közvéleménykutatás nem egy kőbe vésett dolog, ráadásul 330 millió ember szavazási szándékát lehetetlen megsaccolni pár 10000-es mintából.

Tekintve, hogy a Tisza meglepően szépen szerepelt az EP választáson (ami a hazai belpolitikában annyira nem is fajsúlyos, tehát nem is feltétlen mentekbel annyian szavazni) egyáltalán nem állhat távol a valóságtól, hogy közel lehet a fideszhez. Az már viszont borítékolható, hogy a jelenlegi ellenzéki pártok jó, ha egy-két képviselőt be tudnak juttatni a Parlamentbe 2026-ban.

nov. 7. 00:39
 3/14 anonim ***** válasza:
32%

Ki jósolta nagy győzelmét? Azt jósolták, hogy akár nyerhet is, szorosan.

Én sejtettem hogy a barbítókrémes pepis hülyegyerek fog nyerni, mert a hülyékből egyre több van, az egész világon. Bár ezek a hülyék is majd megérzik, hogy pont ők fognak szopni, aztán kiábrándulnak, átszavaznak, majd nem jön a sültgalamb, megint váltanak... már ha még lesz lehetőség váltani, azért trump gazdája puttyantó, és padavanja orbán tud tippeket adni a hülyegyereknek hogy lehet bebetonozni a hatalmat... mármint az utódjának, mert a hülyegyerek talán közben még elpatkol.

nov. 7. 01:09
 4/14 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
0%
Én azt láttam, hogy a Trump-fanok voltak a legbiztosabbak Harris győzelmében, mert elcsalják a választást.
nov. 7. 04:19
 5/14 anonim ***** válasza:
63%

"ráadásul 330 millió ember szavazási szándékát lehetetlen megsaccolni pár 10000-es mintából"

Pláne, ha a mintában jelentősen felülreprezentáltak a demokraták.

nov. 7. 07:52
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
Én nem közvélemény kutatások alapján formálok véleményt, nem jött be, van ilyen. Köszönöm az érdeklődést de nem érzem magamat hülyén, és te hogy vagy kedves kérdező?
nov. 7. 07:55
 7/14 anonim ***** válasza:
37%

Aki hallgatta Puzsérékat azt tudta, hogy Trump újra esélyes, vagy aki nézte a Partizánt.

Te leragadtál a kezdeteknél, mivel az elején úgy volt hogy Haris jön fel, ez tartott 2 hétig, utána Puzsérék az Önkényesbe beszéltek , arról és konkrétan kimondta hogy Trump újra jatékban vam, és semmi sem állíthatja meg , jól jótt neki a mer3nylet, emelkedett a népszerűyége.

nov. 7. 10:53
 8/14 A kérdező kommentje:

3: "Ki jósolta nagy győzelmét?"

Itt a gyk-n van jó pár kérdés kiírva erről. Meg az amerikai média.

Igen, ismerős mantra, mindenki aki nem ért veletek egyet az hülye 😏

4: szánalmas hogy a mai világban ez megy hogy "ha nem mi nyerünk akkor csalnak". Lásd a grúz választásokat hogy az EU hogy siránkozott.

Off: Törökországra szokás azt mondani hogy minek jönne az EU-ba, hát nem is Európához tartozik, na de a grúzok aztán baromira Európa része :D

6: inkább azoknak címeztem a kérdést akik kérdéseket írtak/válaszolgattak és szentül hittek abban hogy Kamala nyer, mert ezt írták a közvélemény kutatások. Na mivel te nem ez alapján ítélsz nem rád tartozik a kérdés.

Hogy vagyok? Fárasztanak az ilyen értetlenek akiknek írott szöveg értelmezése se megy.

De azért kösz mindenkinek hogy írt választ.

nov. 7. 11:07
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

#8 nem mindenki. De trumpra, vagy #pesofidesz -re tényleg csak az ostobák szavaznak. Sokan vagytok, bizony. Persze ti nem loptok, csaltok, molesztáltoi gyerekeket, csak szeretnétek, de helyetettek elvégzik a kiválasztottjaitok 😉

[link]

nov. 7. 11:11
 10/14 A kérdező kommentje:
9: Mire a többes szám második személy?
nov. 8. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!