Azoknak akik Kamala nagy győzelmét jósolták: nem érzitek magatokat hülyén, hogy a közvélemény kutatások így megvezettek, becsaptak?
Majdnem naponta lett kiírva kérdés hogy:
"Trump megint megtámadja a Capitoliumot ha veszít?"
"Ebben az államban Kamala vezet, akkor nyerni fog?"
"Közvélemény kutatások Kamala győzelmét jósolják, ő fog nyerni?"
És ehhez hasonlók.
Most hogy kiderült hogy a média gátlástalanul hazudik (mint ahogy Biden szellemi állapotáról is) nem érzitek magatokat becsapva?
Igaz ez a hazai Tisza-Fidesz közvélemény kutatásokra is.
#12 nem beszélek félre, ez egy érdemi válasz, megkérdezted, hogy mi az a többesszám rátok, éserre gondoltam amikor rólatok írtam. Komcsi vagy, akkor is ha nem tetszik, akkor is ha nemzethy jobboldaly kERESZténynek hirdetitek magatokat ;)
Vagy te jobban tudod mire gondoltam? Mondjuk ez is jellemző a magatok fajtára, már sztálin atyátok is erősen gyakorolta 🤣
A kérdés alapból az USA közvélemény kutatásról szól, hogy totál más irányba mérnek.
Mellékkérdés volt az hogy mint ha itthon is ez lenne.
Na most te aki idejön orbánozni meg fideszezni külpolitika témában te tuti hogy valami ostoba nyugger vagy 🤣
Hogy te mire gondoltál? Teljesen lényegtelen a magadfajta hülyétől aki totál más témáról fröcsög 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!