Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kajakallasz "logikáját" el...

Kajakallasz "logikáját" el tudná valaki magyarázni? Oroszország nem fél a NATO-tól. Mi (a tagok) azért vagyunk NATO tagok mert félünk Oroszországtól, és csak így lehetünk biztonságban.

Figyelt kérdés
Ez már majdnem olyan mint az Annalena Baerbock féle 360°-os fordulat.
ma 16:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%

Én személyeskedés nélkül irnám le azt, hogy a probléma a ruszkikkal nem az, hogy Liszabonig akarnak menni, mint, ahogy itt sokan bagatelizálják a fenyegetést, hanem a szovjet területek iránti követelésük.

Mert, van. A háború előtt, Putyin egyértelműen jelezte, hogy a 97 előtti NATO határok felé történő váltás esetén, eltekint az agressziótól.

Az alkotmányba beleiratta a központi törekvést a szovejt területek visszaszerzésére.

Én értem, hogy az ország egy része, ennek örülne, annak ellenére, hogy egész 56-ot köpik ezzel szemen, de nem mindenki szenved olyan memóriazavarban, hogy újra örülne egy új szovjet rendszernek.

A baltikum országai vannak veszélyben, Románia, Moldova, Grúzia.

Én egészen biztosan nem akarok egy Belarusz szerű országban élni és nem is fogok, történjen bármi is. De, hogy azt viszont gusztustallannak tartom, hogy a magyar politika ezen a félelmen röhög és bagatelizálja el, amikor szó szerint, semmi sem jön be, amit jósolnak és hónapról, hónapra derül ki, hogy mennyire nem működőképes a jobboldali jövőbelátás.

ma 16:33
 2/16 anonim ***** válasza:
29%

Az oroszok ugyanezt mondják. Miért vannak nato támadófegyverek az orosz határon ? Miért vannak amerikai katonák európában. Meg akarják támadni oroszországot ?

Az amcsik megtámadták irakot, afganisztánt, harcoltak koreában, vietnamban. Beavatkoztak több közép-amerikai ország belügyeibe, megdöntöttek kormányokat.

Vajon jogos az oroszok félelme ?

ma 16:35
 3/16 anonim ***** válasza:
74%

Pontosan tudjuk, hogy milyen, amikor itt voltak. Pontosan tudjuk, hogy min ment át ez az ország, amikor az ő rendszerükben éltünk. Pontosan tudjuk, milyen ma Fehéroroszország, ahol szellenteni sem lehet, mert ott is ellehetlenitenek, ha nem tetszik a rendszernek, amit csinálsz.

Ennek ellenére, hogy 50 éven át próbáltunk kitőrni az ő rendszerükből, ma magyar emberek, tudatosan akarnak hozzájuk visszatérni... én nem akarom leirni azt a szót, amit mindenki használ, de, itt mindenki gondoljon a legrosszabbra.

ma 16:35
 4/16 anonim ***** válasza:
61%

3, mi nem vagyunk ruszkik, én legalább is, magasról teszek arra, hogy ezeknek mi a bajuk és rohadtul nem érdekel, hogy mi az, ami jogos, vagy sem.

Bőven van annyi tapasztalatom, hogy tudjam, milyen az, amikor ők mondják meg a jogot.

ma 16:38
 5/16 anonim ***** válasza:
64%

"Pontosan tudjuk, milyen ma Fehéroroszország, ahol szellenteni sem lehet, mert ott is ellehetlenitenek, ha nem tetszik a rendszernek, amit csinálsz."

Nálunk nem megy a kirugdosás, megfélemlítés ? Hány tisza szimpatizást vagy rokonát rúgták már ki a munkahelyéről.

ma 16:38
 6/16 anonim ***** válasza:
17%

A meglátásoddal csak az a baj hogy oroszország atomhatalom. Erősebb nálunk akár tetszik akár nem. Lehet velük szívózni de a gyengébb fog ráb.szni.

Most is mint mindig a történelem során.

ma 16:40
 7/16 A kérdező kommentje:
16:25 - ha akarnád sem tudnád megérteni, ez a baj.
ma 16:41
 8/16 anonim ***** válasza:
46%
7, mi egy atomhatalom közösség tagja vagyunk, pont leszrm, nekünk is van atomunk.
ma 16:42
 9/16 anonim ***** válasza:
34%
Neked is van atomod #9. Jó neked. De az oroszoknak több van és nagyobb és nagyobbat durran és te jobban szénné égsz.
ma 16:45
 10/16 anonim ***** válasza:
40%
Kajlakallas egy agyatlan kvótapicha, semmi csalódás nem ért vele kapcsolatban, tűpontosan hozta az általam vele szemben előzetesen elvártakat. Egy-két patront megérne, de semmi több, talán lefőzhetné utána a kávét, de a kaját már nem merném rábízni.
ma 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!